Hjem > Generelle Nyheder > Generelle nyheder

Top anti-aging produkt Chlorella: Holder dig evigt ung

Af: Redaktionen - 1. september 2017 10:45 3565

Chlorella er et produkt der er steget i popularitet i takt med at sundhedsbølgen vokser. Chlorella-pulveret er udviklet fra en ferskvandsalge, som indeholder store mængder af klorofyl og mange andre næringsstoffer. Klorofyl er i sig selv en meget vigtig ernæringsfakta. Planten kendt for at både at kunne styrke immunforsvaret, hjælpe med helbredelsen af mavesår, samt at regulere fordøjelse og tarmfunktion. Netop at regulere fordøjelsen og tarmfunktionen er i tiden utroligt vigtigt, pga. de mange toksiner vi udsætter vores kroppe for.

 

Udrensning af kroppen

Udviklingen inden for fødevareindustrien gør at vi i dag indtager mange skadelige toksiner. Derudover udsætter vi frivilligt vores kroppe for toksiner, ofte helt uden at vide det. Visse produkter, såsom kaffe, te, alkohol, medicin og forskellige sødestoffer, er fyldt med disse sundhedsskadelig toksiner. Derfor er såkaldte udrensningskure, eller detox-kure, blevet utroligt populære.


En sund detox kur er helt sikkert en god ide, og er gået hen og blevet bredt anerkendt. Dog er der mange der føler at den drastiske ændring i kosten, som det kræver, kan være for meget. Derfor er der nu opfundet forskellige supplementer, som Chlorella-pulveret, der både kan styrke immunforsvaret, men også booste kroppens udrensningsprocess. Hvilket gerne skulle få ydre samt indre til at se og føles yngre ud.  

 

Føl dig yngre    

En af effekterne fra Chlorella algen er at man kan komme til at se yngre ud. Studier bekræfter at folk der over længere tid har benyttet sig af Chlorella, har oplevet effekten af nukleinsyren fra planten på øjne, hår, hænder, mm. Huden bliver glattere, strammere og flottere.
Helt præcist indeholder supplementet mange forskellige fordelagtige næringsstoffer, blandt andet:

  • Nukleinsyre, som giver energi til dine celler.
  • Omega-3 og Omega-6 fedtstoffer, som er godt få hjertet.
  • Rig på klorofyl - Et stof der heler, renser og detoxer din krop.
  • Kvalitetsprotein - Højt indhold af grøntsags protein, ofte over 62%.
  • Rig Vitaminer - Indeholder vitaminer som, A, C, D, E, og K1 samt de vigtigste B vitaminer.
  • Rig på mineraler - Såsom: Jern, calcium, zink, magnesium, fosfor mm.
     

Altså er det forståeligt at Clorella er anset som “Superfood”, med de mange fordele der er ved at benytte sig af planten.  

 

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed