Hjem > Generelle Nyheder > Generelle nyheder

Teknologi gør det nemmere for pensionister at følge med i deres favoritsport

Af: Redaktionen - 19. februar 2019 13:11 286

Teknologi gør det nemmere for pensionister at følge med i deres favoritsport

Den online verden kan for mange seniorborgere være intimiderende, men der er mange fordele forbundet med digitalisering og nyere teknologi.

Teknologi kan bringe pensionister tætte på deres børn, børnebørn og venner, det kan gøre det nemmere for immobile personer at handle, alt ens økonomi kan ordnes online, nyhedsmedier kan findes online og så gør teknologien det også nemmere for ældre at følge deres yndlingshold eller favoritsport uden besvær. Ved hjælp af Unibet Odds kan senior befolkningen med få klik finde informationer om deres favoritsport, kampstillinger, kamptider, væddemål og meget mere. Derudover kan man også se kampene live fra enten ens computer eller smartphone. Læs med her, om de fordele og udfordringer der er forbundet med det online senior borger liv.

Seniorlivet og online sport

Det er faktisk nemt og overskueligt at navigere sig rundt mellem de mange forskellige sportsgrene, når man først har fattet fidusen. Man kan på online sportssider klikke sig ind på ens favortisport og se alle de seneste updates og kampe. Er man eksempelvis stor fodboldfan, kan man klikke på Fodbold og vælge hvilket land og hvilken liga, man gerne vil følge med i. Der er mange informationer at hente på online sportshjemmesider, og det kan godt være lidt overvældende – men når først man har lært det, så gør det livet lidt nemmere for de ældre sportsfans.

De ældre vil gerne, men har svært ved det

Teknologien åbner altså en masse nye døre for de ældre, og gør en masse hverdagsopgaver en del lettere. Men det kan være svært for nogle pensionister, at finde rundt i den digitale verden. Imens de unge suser forbi i den digitale overhalingsbane, så halter de ældre lidt efter. Dette skyldes helt enkelt, at de ikke er vokset op med internet, smartphone, computere og online nyhedsmedier. Det er altid svært, at lære noget nyt, og derfor skal vi være bedre til at guide de ældre, så de uden problemer kan gå fra de traditionelle fysiske nyhedsmedier til online nyhedssider, streamingtjenester og endda de sociale medier.

 

Hvis vi hjælper de ældre trygt over på nettet, så er der så mange fordele, som de kan benytte sig af. Internettet kan eksempelvis skabe en bedre kontakt. Den teknologiske verden tager nemlig vores tid, tiden flyver og lige pludselig er der gået lang tid siden, man sidst besøgte sine forældre eller bedsteforældre. Internettet bringer os tættere på hinanden, og kan hjælpe de ældre med at holde bedre kontakt til deres børn, børnebørn og venner.

 

Det er vigtigt at vi hjælper hinanden, unge som gamle, og at vi tør spørge om hjælp, når vi har brug for det. Derudover er det vigtigt, at huske på at alderdom absolut ikke er en byrde, og at koncepter som aktiv aldring kan bidrage til, at ældre får gode forudsætninger til en aktiv livskvalitet.

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed