Hjem > Generelle Nyheder > Generelle nyheder

Sprogrejse i Andalusien også, når du er fyldt 60

Af: Pia Brændstrup - 30. januar 2017 11:40 258

I Andalusiens smukke hovedstad Malaga kan man lære spansk i en spændende kombination af dejligt vejr, lækkert spansk mad og socialt samvær med udsigt til Middelhavet.
Programmet er målrettet seniorer 60+ fra Danmark.
Det er en god blanding af seriøs sprogindlæring, kulturelle oplevelser og god mad og vin.

Senioruge fra 11/6 - 17/6 2017

Opholdet sker på Hotel Las Vegas Malaga og man vælger selv om man ønsker at bo på hyggelige dobbeltværelser eller enkeltværelser.
Det er rejseselskabet HowJdo Sprogrejser, der har specialiseret sig i sprogrejser for seniorer og pensionister gennem et forrygende samarbejde med sprogskolen Debla, som blev grundlagt i 1979.

Der er mange der bruger sprogrejsen som et middel til at finde nye venner, der vil også udfordres andreledes en på en alm. ferie.
En tidligere kursis, Leon Lindevang, fortæller, at han bruger turrejsen til at lære spansk, fordi han er frivilig på et opholdssted på Caminoen.
Han bruger Seniorugen til at lære spansk og til at lære nye mennesker at kende.
"Vi svinger utrolig godt sammen. Vi hygger os med cherry og sociale aktiviteter - og så forsøger vi at bruge det, vi lærer i undervisningen, når vi går ud om aftenen. Det er til tider lidt svært, men det er skide skægt. Jeg kan varmt anbefale det,” fortæller han.

Debla har en dansk direktør

Direktør Kirsten Steensbjerre, og hun garanterer høj, kvalificeret undervisning og en uforglemmelig oplevelse på Andalusiens solkyst.

Målet

Målet med et sprogkursus hos Debla er at kursisterne bliver i stand til at tale spansk, men også være blevet bekendt med en del af den spanske kultur.
Selve undervisningen foregår i store solfyldte klasselokaler med en dejlig have og terrasser, hvor udsigten over Middelhavet kan nydes.
Skolen ligger ved foden af Gibralfaro-bjerget i et af de grønneste områder i Málaga, kun 10 minutters gang fra den gamle bydel og 2 minutter fra stranden.

Selve Malagas centrum ligger blot 2,5 km derfra og er et overflødighedshorn af oplevelser.
Der er flere museer som eksempelvis det fine Museo Picasso Malagas (Picasso blev faktisk født i Malaga i 1881). Der er guidede tur rundt i den historiske del af Malaga, det berømte bryggeri San Miguel eller Malagabugten, med skønne sejlture og skønne strande lige ud til Middelhavet.

Se programmet for Seniorugen - HER

Klik her for mere info eller kontakt HowJDo på telefon 88 82 06 41

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed