Hjem > Generelle Nyheder > Generelle nyheder

Spar penge på TV-abonnement og se sport hos bookmakerne

Af: Redaktionen - 3. januar 2019 09:31 463

Spar penge på TV-abonnement og se sport hos bookmakerne

 Mens TV-kanalerne har for vane at kæmpe om rettighederne i en sådan grad, at det kan være svært for dig at få det hele med, er kulturen anderledes hos bookmakerne. Her logger du bare ind og indsætter penge på din sportssaldo – så har du adgang til mange timers topunderholdning fra sportens alsidige verden hver eneste dag.

 

Live streaming hos bookmakerne

Det er kommet for at blive. Flere og flere af bookmakerne, der har licens i Danmark, er begyndt at tilbyde live streaming. Og de, der allerede gjorde i forvejen, udvider løbende deres udbud. Du kan se sportsgrene som fodbold, håndbold, basketball, ishockey, tennis, badminton, eSport… you name it.

 

1. Gå til din foretrukne bookmaker

2. Sørg for, at der står penge på sportssaldoen

3. Start live streaming af din valgte begivenhed

 

Det skal du vide

Du betaler ikke for noget abonnement, når du live streamer sport hos bookmakerne. Bookmakerne stiller dog som krav, for at du kan benytte deres service, at du enten har penge stående på din sportssaldo, eller at du har foretaget et spil inden for de seneste 24 timer. Geo-restriktioner gælder, men opholder du dig i Danmark, kan du live streame problemfrit. Streamingen er uden reklamer og uden afbrydelser, og det foregår 100 % lovligt.

 

Vidste du? https://oddsbonussen.dk/bethard/ er netop åbnet i Danmark med licens fra Spillemyndigheden.

 

Sådan tjekker du, om du kan live streame

Når du har udset dig en begivenhed, som du godt kunne tænke dig at live streame, skal du logge ind hos bookmakeren og kigge efter streaming-symbolet. Du finder dette på selve begivenheden. Alternativt lader de fleste sites dig sortere på live streaming ja/nej således, at du kan vælge kun at få vist de begivenheder, hvor live streaming er muligt. Er der et streaming-symbol, kan du starte din live streaming, så snart begivenheden går i gang.

 

Se Messi og Ronaldo hos bookmakerne

Lionel Messi og Cristiano Ronaldo, to af fodboldsportens allerstørste aktive koryfæer, tørner i disse dage ud for henholdsvis FC Barcelona og Juventus. Da disse klubber har dagligdagen i La Liga og Serie A, har du ikke længere mulighed for at se kampene på dit almindelige TV. Udbyderen Strive har sikret sig rettighederne, og mod en abonnement-betaling kan du altså se spansk og italiensk fodbold her. Du kan imidlertid også bare vælge at tune ind hos bookmakerne, som ligeledes har rettighederne til at vise fodbolden fra La Liga og Serie A – dermed slipper du for den månedlige betaling.

 

Se Wozniacki hos din bookie

TV2 Sport er flittige til at vise Caroline Wozniacki på TV. Har du ikke adgang til kanalen, eller vil du bare have endnu mere Miss Sunshine, så kan du med fordel frekventere en af de bookmakere, der udbyder live streaming til samtlige WTA-turneringer. Så har du også mulighed for at springe over til en anden kamp undervejs, hvis Wozniacki-kampen slutter tidligt – eller hvis dén bare ikke lige fanger dig på dagen.

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed