Hjem > Generelle Nyheder > Generelle nyheder

Som pensionist kan du stadig ansøge om kviklån

Af: Redaktionen - 19. august 2019 13:06 6352

Det er ikke sikkert, du er klar over det, men det er rent faktisk stadig muligt for dig at ansøge om et kviklån, når du er gået på pension.

Det er utroligt nemt at ansøge om et lån, da du kan gøre via nettet, så længe du bare har en PC, mobil eller tablet med adgang til internettet.

 

Der kan være krav til fast indtægt

Hos nogle udbydere kan der være et krav til dig som ansøger om, at du skal have en fast årlig indtægt for at kunne ansøge om et lån. Men det er jo intet problem for dig, når du er pensionist, da du dermed er sikker på at få en fast månedlig indtægt.

 

Selvom du er på pension og er sikret en indtægtskilde, er det stadig vigtigt, at du ikke ansøger om et større lån, end du har råd til at afdrage på det. Vælg gerne et lån med en tilpas månedlig ydelse, som giver dig mulighed for at afdrage uden problemer hver måned.

 

På tide at skifte bank også?

Når du bliver pensionist, kan det også være en god idé at overveje, om det måske også er på tide at skifte bank. Det kan jo være, der er andre banker på markedet, der har flere fordele, tilbud og muligheder for dig som pensionist, end din nuværende kan tilbyde dig.

 

Er din nuværende bank en god bank til pensionister? Eller skal du til at finde dig en anden, som passer bedre til dig og dine behov samt din måske nyere tilværelse som pensionist? Det kan i hvert fald ikke skade at begynde at sondere terrænet.

 

Vælg et kviklån med hurtig udbetaling

Hvis du har fået lyst til at tage et kviklån, kan det være en rigtig god idé at gå efter et lån, som har en hurtig udbetaling. Der kan være stor forskel i den tid, det tager de forskellige udbydere at udbetale dine penge til din konto, når du først har fået din ansøgning om et lån godkendt.

 

Nogle udbydere er 1-3 dage om et udbetale dine penge, mens andre kan klare det på bare 10 minutter. Så hvis du meget gerne vil have dine penge hurtigt, er det altså essentielt, at du vælger en låneudbyder med en hurtig udbetaling.

Er du klar til din tilværelse som ny pensionist?

Hvis du endnu ikke er gået på pension, men måske skal på pension inden for den nærmeste fremtid, kan det også være en god idé at sætte dig ned og tænke lidt over, om du og din økonomi er klar til den nye tilværelse som pensionist.

 

Hvor mange penge kommer du til at have udbetalt? Kan du stadig blive boende i din nuværende bolig med den økonomi, du kommer til at have, når du går på pension? Er der nogle tilbud eller fordele, du kan gøre brug af, når du går på pension?

 

Alt det og meget mere kan være godt at tænke over allerede nu, hvis der ikke er længe til, du går på pension.

Lån penge til uforudsete udgifter

Hvis du ikke lige ved, hvad du skal bruge et kviklån til som pensionist, kan det eksempelvis være godt at kende til, hvis du en dag får uforudsete udgifter, som du ellers ikke har råd til at betale.

 

Går din bil i stykker, får din bolig en vandskade, eller har du brug for at købe en ny ovn, så kan det være godt at have et sted, hvor du har mulighed for at ansøge nemt og hurtigt om et lån med en hurtig udbetaling. Her kan et kviklån hjælpe dig.

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed