Hjem > Generelle Nyheder > Generelle nyheder

Som pensionist kan du måske spare mere end de fleste på afbudsrejser

Af: Redaktionen - 1. november 2019 12:49 292

Som pensionist kan du måske spare mere end de fleste på afbudsrejser

Der er nogle goder ved at være pensionist. En af dem er, at man er fri som en fugl. Hvis du har lyst til at køre en tur til den anden ende af landet, så sætter du dig bare ind i bilen og kører. Sådan er det ikke for den yngre generation. Her skal alting planlægges med arbejdet og måske børn og uddannelse. En af fordelene ved at være så fleksibel, det er, at du har mulighed for komme billigt afsted på afbudsrejser - nede ved det krystalklare vand og de svajende palmer.

To typer af afbudsrejser

Har du altid drømt om at tage på en spontan ferie, men hvor hverdagen er kommet i vejen, så har du muligheden nu, hvor du er pensionist. Der findes egentlig to typer af afbudsrejser, som går ind under samme betegnelse. Den ene er rejser, som allerede er blevet bestilt af andre, men hvor de har været nødsaget til at aflyse deres rejse. Den anden type er rejser, som rejseselskabet har planlagt, men som de ikke har fået afsat. Det er derfor, der kan være forskel på, om en ferie er låst til et bestemt hotel og et bestemt antal personer, eller om du selv kan vælge mellem disse ting.

Sådan finder du den billigste afbudsrejse

Hvis du er på jagt efter en billig afbudsrejse, så er der nogle ting, du kan gøre, for at spare mest muligt. Først og fremmest så udnyt den fordel, at du kan booke rejsen når som helst. Vær fleksibel og vær klar til at rejse i løbet af få dage og stræb efter at rejse uden for højsæson, hvor rejserne i forvejen er billigst.

Vælg nogle mere ukendte rejsedestinationer. Dem er der ikke så mange, der kender til, og derfor er riften om billetterne også mindre, hvilken er med til at presse priserne længere ned.

Kig efter rejser fra forskellige lufthavne, men hav særligt øje på de store lufthavne, hvor der udbydes flest rejser fra. Her vil der statistisk set være flere afbudsrejser at finde.

Kom i god form inden ferien

Vil du gerne komme i form og have løbet topmaven af, så kan du vælge at købe et løbebånd. Sådan et kan du have stående hjemme i stuen eller på kontoret, så du ikke er afhængig af vejret for at kunne motionere. Med et træning på et løbebånd i ugerne op til ferien, vil din krop være så klar til at smække fødderne op i en solstol ved strandkanten.

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed