Hjem > Generelle Nyheder > Generelle nyheder

Skal du på ferie i Norge? Overvej et kreditkort fra Bank Norwegian

Af: Redaktionen - 1. september 2017 11:09 325

Hvis du er bosat i Norden, så er du med garanteret bekendt med Norwegian, der er ét af de største flyselskaber i Norden. De har haft succes med deres internationale flyvninger i mange år, hvilket har resulteret i, at de har lanceret en bank. Gennem Bank Norwegian udbyder de nogle af Skandinaviens mest populære kreditkort og forbrugslån.

 

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at der er mange fordele forbundet med at benytte dig af et kreditkort fra Bank Norwegian – det er dog særligt noget, der gør sig gældende hvis, du skal på ferie et sted i Norge. Ydermere, så bør det også understreges, at det i høj grad kommer til at gavne dig, der ofte flyver rundt i verden med Norwegian.

 

Fordele og bonusser ved et kreditkort fra Bank Norwegian

Med et kreditkort fra Bank Norwegian har du mulighed for at finansiere dine flyrejser ved at handle i butikker. Banken har konstrueret et meget specielt bonussystem, der gør et muligt for dig at optjen bonuspoint, der kan bruges hos deres flyselskab, når kreditkortet bruges til at betale for dine forskellige indkøb i både butikker og på nettet.

 

Det er ikke noget unikt koncept, da det også bruges af mange andre kreditkortudbydere. Selve begrebet kendes som cashback, men som oftest står det dig dog frit for hvordan, du ønsker at bruge dine bonuspenge. Hos Bank Norwegian er du dog påtvunget at skulle bruge de optjente bonuspoint til at købe flybilletter hos det norske lavprisflyselskab.

 

Når et kreditkort fra Bank Norwegian bruges, så gives der 1% af det samlede beløb i form af såkaldte Cashpoints – og det gør sig naturligvis gældende uanset hvor, du bruger kortet henne. Hvis du sørger for at bruge dit kreditkort konsekvent, så kan du i løbet af relativt kort tid spare op til en flybillet med Norwegian til én af deres destinationer.

 

Andre fordele ved et kreditkort fra Bank Norwegian er, at kortet indeholder gratis rejse- og afbestillingsforsikring. Det koster heller ikke noget at bruge kortet til at hæve penge i en udenlandsk pengeautomat, hvilket naturligvis betyder, at der er tale om et kreditkort, der er et ideelt valg for dig, der skal besøge Norge og hæve penge i en norsk automat.

 

Se nærmere på betingelser og kriterier inden, du søger

Hvis du går med tanken om, at søge om et kreditkort hos Bank Norwegian, så er det vigtigt, at du sørger for at læse nærmere om deres betingelser og diverse søgekriterier inden, du sender en ansøgning afsted. Du bør nemlig sikre dig, at du finder betingelserne udmærket, mens du også skal leve op til deres søgekriterier for at blive godkendt.

 

Heldigvis er det relativt simpelt at blive godkendt til et kreditkort hos Bank Norwegian, hvilket du blandt andet kan læse mere om i denne omtale af Bank Norwegians kreditkort – her kan du nemlig danne dig et godt overblik over både deres betingelser såvel som deres forskellige kriterier i forhold til at godkende nye ansøgere.

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed