Hjem > Generelle Nyheder > Generelle nyheder

Sexolog Helle Koldsø vil fremover blogge på Pensionist.dk

Af: Pia Brændstrup - 2. september 2016 17:08 184

Sex hele livet…

Hej med dig!
Jeg hedder Helle Koldsø og jeg har fået lov til at skrive et indslag her på siden om seksualitet i den 3. alder.
Som autoriseret sexolog har jeg kontakt med såvel unge som ældre, for hvem sex- og kærlighedslivet for en periode kan have brug for professionel støtte.

Jeg er dybt taknemmelig for den tillid, en klient indirekte viser mig ved at betro mig sine inderste tanker, drømme og længsler og jeg gør en stor ære i at bidrage med råd og vejledning, hvor jeg kan… samt lytte og tage ved lære, når dette menneske deler sine personlige erfaringer med mig.

Lad det være en opfordring til DIG om at give dit besyv med; DU er nemlig eksperten i DIT liv. Kun du ved, hvordan det er at være dig, at have levet et langt liv med de store eller små udfordringer kærlighedslivet har stillet dig.

Måske er du fra en ”tid”, hvor man ikke talte om ”den slags” og trives med det. Måske hilser du ”nye tider velkommen” med en lettelsens suk? Jeg ved ikke, hvordan det ville være at have levet i en anden tid, men jeg forestiller mig ikke, at de ”vise sten” kun hører nutiden til!  

Nok italesætter vi i dag seksualitet mere end nogen sinde før, men det betyder jo ikke, at ”det er en ny opfindelse”. Jeg tror på, at uanset hvem vi er og hvordan vi har levet vores liv, så er og bliver vi seksuelle væsner fra vi fødes til vi dør. Hvordan vi hver især ender med at forholde os til seksualiteten på, vil altid være individuelt…

Medierne synes lidt for ofte at favorisere den unge, famlende og utålmodige kærlighed, hvilket faktisk kan ærgre mig. Personligt synes jeg, at den voksne kærlighed på mange måder er den smukkeste; her hersker elementer som ro, tålmod og tillid og tryghed. Tilstande der Ikke i sig selv opstår og måles på kalenderår, men som næres og udvikles gennem den livserfaring kun moden kærlighed synes at kunne rumme.

Jeg forstår godt, at sexlivet med alderen forandres og at det ikke altid er til det bedre. Jeg ved godt, at lyst og evne ikke altid følges ad og at det kan kræve sin mand (eller kvinde) at ”holde liv i gamle klude”, men jeg håber, du stadig har MOD til at kæmpe for det. Imens vil jeg komme med aktuelle indslag på bloggen, give råd og vejledning på spørgsmål samt præsentere produktanmelderser, hvor det synes relevant.

Jeg glæder mig til gennem denne hjemmeside at lære dig at kende!

Kærlig hilsen Helle  

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed