Hjem > Generelle Nyheder > Generelle nyheder

Sådan kan du komme på ferie uden at bruge en formue

Af: Redaktionen - 26. marts 2018 09:30 539

Sådan kan du komme på ferie uden at bruge en formue

Det koster naturligvis penge at tage afsted på en uges ferie. Det behøver dog ikke at koste en formue, og så længe du blot følger ganske få skridt, kan det faktisk lade sig gøre at tage ud at rejse og stadig have penge på lommen, når du kommer tilbage igen. Man siger at rejse er at leve, og med disse råd vil du kunne komme på mange flere ture med din mand, venner eller familiemedlemmer. Læs mere her i artiklen og bliv meget klogere på, hvad du selv kan gøre, såfremt du ønsker at spare penge, mens du rejser.

 

Besøg flere hoteller og forhør dig om prisen

Det kan først og fremmest være en rigtig god idé at undersøge priserne på hotel flere steder end blot ét. Der er ingen tvivl om, at overnatning på hotel er en meget dyr udgift, hvorfor man aldrig bør vælge det første og det bedste. Brug i stedet noget tid på at gå rundt til de forskellige hoteller, når I kommer frem, da der i så fald med garanti vil være en helt masse penge at spare. Du kan naturligvis også blot vælge at benytte dig af én af de mange søgemaskiner, der findes netop nu – her kan du finde billige rejser.

 

Undgå sommerferien og tag afsted i lavsæsonen

Ydermere kan det være en rigtig god idé at undgå at tage afsted midt i højsæsonen, men i stedet rejse i lavsæsonen, såfremt det er muligt. Det skyldes, at priser på både hotel samt flybilletter er tårnhøje, når vi befinder os i juli og august måned, hvor de fleste mennesker har sommerferie. Undgå derfor at rejse i sommerferien, da du på den måde vil kunne spare utroligt mange penge. Herudover opnår du også den fordel, at du på den måde slipper for de ulidelige temperaturer, der ofte er i disse måneder.

 

Gå uden om alle turistfælder

Ligesom det kan være en rigtig god idé at undgå at rejse afsted i højsæsonen, er det ligeledes en god idé at undgå alle turistområder. Det forholder sig nemlig sådan, at priser generelt set vil være langt højere, når du befinder dig i de områder, hvor det vrimler med folk fra Skandinavien, da de lokale ved, at det her er nemt at tjene nogle lette penge. Du bør derfor rejse langt væk fra alle turistområder og i stedet vælge de mere autentiske oplevelser som de lokale – på den måde vil du med garanti også få en meget mere givende rejse.

 

Overvej destinationsmålet forinden – hvad er vigtigst for dig?

Det er ydermere ikke helt uvæsentlig, hvor du vælger at tage hen, da destinationsmålet naturligvis har en afgørende for, hvor dyr eller billig din rejse alt i alt kommer til at blive. Dette har nemlig blandt andet betydning for, hvor meget flybilletten kommer til at koste, hvilket er én af de største udgifter, når man skal ud at rejse. Du bør derfor overveje grundigt forinden, hvor du ønsker at tage hen, i og med at nogle lande naturligvis er markant dyrere end andre. Er det derfor underordnet for dig, hvor turen går til, og vil du i stedet prioritere længden på turen, kan du blot vælge ét af de billigere lande.

 

Lær at prutte om prisen

Det sidste råd er, at det kan være utroligt besparende at begynde at lære at prutte om prisen, når du er afsted, da du på den måde vil kunne spare mange penge. Dette kan være utroligt grænseoverskridende for mange mennesker, men hvis du først lærer kunsten i at prutte om prisen ved for eksempel markedsboder eller ude i de lokale butikker, vil det altså kunne gøre en stor forskel på din økonomi på længere sigt.

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed