Hjem > Generelle Nyheder > Generelle nyheder

Sådan finder du en lejebolig

Af: Redaktionen - 17. januar 2018 11:00 2045

Mens nogle ældre vælger at beholde og blive boende i deres ejerbolig lige til sidste, vælger andre at begynde at se sig om efter en lejebolig, når de når pensionsalderen. Nogle er af helbredsmæssige- eller økonomiske årsager nødt til at flytte, mens andre gør det af lyst. Lysten til at komme tættere på familie og venner, lysten til at komme tættere på café- og kulturliv eller nye hobbyer.

 

De ældre, som er nødsaget til at flytte, fordi de har svært ved at klare sig selv, kan bevilges en ældre- eller plejebolig gennem kommunen. Resten må selv igang med boligsøgningen. Sådan gør du:

 

Tjek lokalavisen for boligannoncer

 

Færre og færre udlejere annoncerer deres boliger i aviser, men du kan dog være heldig at finde boligannoncer i lokalaviser.

 

Brug boligportaler som f.eks. Boligninja.dk

 

Boligninja.dk kan du finde ledige lejeboliger i hele Danmark. Du kan angive hvilken by, du søger bolig i, samt hvad dine krav til boligens størrelse er og få tilsendt en e-mail, hver gang, der kommer en ny ledig bolig, som matcher dine krav. Fordelene ved at bruge Boligninja er, at der ikke er venteliste til boligerne. Udlejere vil som oftest blive kontaktet af flere interesserede og deriblandt vælge en lejer, og der kan du have en fordel. Udlejere foretrækker nemlig ofte ældre rolige lejere.

 

Skriv dig op hos Boligforeninger

 

Du kan også melde dig ind i en eller flere boligforeninger og derigennem komme på venteliste til boligforeningens boliger. Du skal dog være opmærksom på, at det kan have lange udsigter at finde en lejebolig gennem en boligforening, da ventelisten ofte er lang til de mest populære boliger

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed