Hjem > Generelle Nyheder > Generelle nyheder

Ro og balance i dit hjem skal ikke undervurderes

Af: Redaktionen - 21. marts 2019 09:03 530

Ro og balance i dit hjem skal ikke undervurderes

Vi vil vel alle grundlæggende gerne have en eller anden form for orden i vores hjem. Men det er ikke altid let. Her kan det for eksempel gøre en stor forskel at hænge nogle ekstra knager op.  Knager har en åbenlys praktisk funktion, men ud over den praktiske funktion kan de også være super dekorative. Billige plakater behøver nemlig ikke at hænge på en snorlige række, det er kun din fantasi, der sætter grænsen.

 

Skab ro i dit soveværelse

Ro og balance i dit soveværelse giver god søvn, og god søvn giver velvære. Derfor er det vigtigt, at du har ro og orden i dit soveværelse. Vi kender alle, at vi kommer trætte hjem fra arbejde og blot smider vores tøj der, hvor vi lige kan komme til det. Rod stresser, og samtidig giver det anledning til at rode endnu mere, så bunken blot vokser og bliver uoverskuelig. Her kan opbevaring afhjælpe problemet og gøre det lidt nemmere at få orden i en travl hverdag. Det samme gør sig gældende i køkkenet, hvor der ofte kan ligge et viskestykke og flyde på køkkenbordet, fordi det ikke lige har fundet sin plads. Her kan det være både super dekorativt og praktisk at hænge nogle få knager op, så der er en plads til både viskestykker og et lille håndklæde.

 

Knager og kurve kan også være et godt alternativ til dit garderobeskab. Du kan for eksempel hænge knager op på en hel væg i et dekorativt mønster og hænge dine yndlingskjoler frem. Så er der mere plads til basisgarderoben i klædeskabet, og samtidig pynter det fint.

 

Skab en rød tråd i dit hjem

Når du skal ud og vælge boliginteriør, kan det være en god idé at tænke hele dit hjem som en helhed. Hvis du har messingfarvede greb i dit køkken og bryggers, kan det være en god idé også at vælge for eksempel knager i messing. Det giver en ro i din indretning og en rød tråd gennem hele dit hjem.

 

Hvis du er til den stilrene, minimalistiske boligindretning, kan du vælge knager i enten sort eller metal for at fuldende den elegante stil. Det kan samtidig også være en god mulighed for at tilføre noget simpelt til en hvid væg, uden at det går ud over den simple indretning.

 

I dag er der et utal af muligheder, når det kommer til boligindretning. Specielt online kan du finde rigtig mange designprodukter, og selv den lille pottemager fra Vestjylland har ofte en webshop. Så der findes en vase eller knage til alle rum og stilarter, så det er blot at blive inspireret og slå sig løs.

 

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed