Hjem > Generelle Nyheder > Generelle nyheder

Problemer med rygestop? E-cigaretten er et alternativ

Af: Redaktionen - 21. august 2017 10:00 218

 

Der er mange ældre mennesker, som har røget cigaretter, pibe eller andet i mange år. Måske har du flere gange uden held forsøgt at stoppe med at ryge? Vi er nemlig alle godt klar over, at det er skadeligt at ryge, men afhængigheden og ikke mindst vanen kan være så svær at bryde, at mange mennesker giver op, inden de rigtigt får begyndt på operation-rygestop.

Fordele ved et rygestop

Der er mange fordele ved et rygestop. Du vil blandt andet opleve, at din kondition bliver bedre, dit tøj og dit hjem lugter ikke længere af røg, og sidst men ikke mindst kan du spare mange penge ved at lægge tobakken på hylden.

 

De fleste rygere har på et eller andet tidspunkt i deres liv forsøgt sig med et rygestop. Men efterhånden som tiden går, bliver det bare sværere og sværere. Før i tiden kunne du ikke få nogen former for hjælp, hvis du ikke længere ønskede at ryge, men sådan er det heldigvis ikke i dag. Der findes et hav af forskellige metoder, og det har vist sig, at mange mennesker har opnået meget gode resultater ved at forsøge sig med en e-cigaret.

Hvad er en e-cigaret?

En e-cigaret er kort sagt en elektronisk cigaret, som består af et batteri og en forstøver. Du skal fylde e-cigaretten med en væske efter eget valg. Det betyder, at du kan få nøjagtig den smag, du gerne vil have. Der er blandt andet mulighed for at købe en væske, som smager af normale cigaretter, men du kan også få andre og mere eksotiske smage som æble, chokolade, eller hvad du måtte ønske. På den måde kan du få et sundere alternativ til dine cigaretter og på sigt helt stoppe med at ryge.

 

Hvis du er interesseret i at se nærmere på en e-cigaret, kan du her finde mange forskellige og læse om alle de muligheder, der findes, hvis du gerne vil reducere eller helt stoppe dit cigaretforbrug. Du kan være sikker på, at der også er noget til netop din smag.

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed