Hjem > Generelle Nyheder > Generelle nyheder

Pia Brændstrup - står bag Pensionist.dk og alt det andet

Af: Pia Brændstrup - 11. november 2019 11:49 717

I tirsdags blev jeg interviewet til Lokalavisen, fordi Pensionistvenner.dk er kommet ind i universet af tilbud til pensionister.

 

Det var sjovt at høre mig selv fortælle historien om mig, og den vej, jeg har valgt at følge, siden jeg blev sygeplejerske i 1988.

Det har været en spændende proces, og da jeg sad og fortalte det hele til en helt fremmed person, kom der også en masse minder væltende frem.

 

Især de sidste mange år hvor jeg har været selvstændig og arbejdet med pensionister på min egen måde har sat sig i mit hjerte.

Jeg arbejdede som sygeplejerske på div. afdelinger, skrev en bog om at spise sig til et sundere helbred, inden jeg for alvor sprang ud som selvstændig med min lille hjemmepleje A-plejen.dk i 2006.
Jeg startede med at tilmelde mig et rengøringskursus på det lokale AMU-center, og jeg tror ikke, de havde haft nogen sygeplejersker på kursus før mig. Men det gav mig et godt fodfæste og en fantastisk indsigt i det arbejde, jeg skulle tilbyde mine ansatte.  

Eller da jeg startede Pensionist.dk, fordi så mange af mine kunder i A-plejen.dk stillede mig en masse spørgsmål, som jeg synes skulle være tilgængelige på nettet.

Eller da min datter skulle have studiekort og det blev til Pensionistkortet, hvor målet var og stadig er et landsdækkende ID kort til pensionister.

Så kom Pensionistklubben, der opstod, så vi kunne lave nogle gode rabatter.

Pensionistdating opstod, fordi nogen spurgte mig hvor man finde sig en kæreste, som var samme sted i livet som en selv.

Og nu med sidste skud på stammen - Pensionistvenner.dk - som opstod, fordi det kan vær svært at bryde barrieren, og finde sig nye venner, når de gamle er faldet fra af den ene eller anden grund.

Siden sidste år er bogen ”Livet skal leves også med demens” - en bog for pårørende udkommet og jeg har været medinitiativtager og udvikler af et par demenskonferencer, som har været med til at ændre at arbejdsdagens rutiner og ting, der bare skal overstås.
 I det hele taget er jeg begyndt at omtale mig selv som iværksætter, når folk spørger, hvad jeg laver.

Noget er stoppet – A-plejen – pensionistdating, men resten lever stadigt.
Min erfaring siger mig også at der vil komme nye ting til fremover, og at jeg samtidig holder fast i en del af det bestående.  

Jeg kan ikke lade være, for idéerne bobler inde i hovedet på mig, når jeg pludselig får overskud af tid.  

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed