Hjem > Generelle Nyheder > Generelle nyheder

Pensionistvenner - Er det flovt ikke at have venner – NEJ

Af: Pia Brændstrup - 12. marts 2019 13:37 1096

Pensionistvenner – hvad er det for en størrelse?

Venner - Er det flovt ikke at have venner – NEJ

Livet udvikler sig forskelligt - og man kan mister, uden at man selv er herre over det.
Det er der ikke noget flovt ved. Vi har bare ikke rigtig nogen steder vi kan gå hen og finde nye venner, fordi det ofte ser ud som om, alle bare har venner, især når man selv, synes man ikke rigtig har nogen.

 

Pensionistvenner.dk bliver sat i verden så der er en regulær kan, hvor man kan søge og finde nye venskaber. Det hele foregår i et trygt miljø, hvor ikke alle kan være med kun dem der betaler for at være med. Det skal være så billigt at alle kan deltage. Det kommer til at koste 49 kr. om måneden eller 500 kr. om året.

 

Hvorfor skal det overhovedet koste noget.

Det skal det for at sikre at dem der er der er reelt interesserede. Vi tror på, at hvis man blot betaler et lille beløb, så er ens tilgang meget mere seriøs. Så kan vi så samtidig sikre, at der findes god sikkerhed og ordenlige forhold på Pensionistvenner.dk, hvor man deler sine personlige erfaringer og oplevelser.  

Vi nærmer os den del af processen, som jeg bedst kan lide - nemlig færdiggørelsen og velkomsten til vores nye medlemmer.
Jeg håber og regner med at Pensionistvenner.dk er færdig og klar til brug i august 2019

Det er meningen, at medlemmerne af Pensionistvenner.dk skal være aktive og selv foreslå grupper, som vi opretter derinde.
Vi opretter selvfølgelig nogle grupper på forhånd, og jeg har allerede aftale med en investeringsrådgiver, som fokuserer på at almindelige mennesker også kan tjene penge på at investere. Hun siger at kvinder faktisk er rigtig dygtige til det. Jeg har også en der vil fortælle noget om frivilligt arbejde, og en der ved noget om rejser.
I første omgang vil jeg selv tage initiativ til en masse arrangementer. Men det er meningen at der bliver en masse gruppe ansvarlige på siden.


Formålet med arrangementerne er at medlemmerne deltager sammen i en blandet flok.

Formålet er gode oplevelser og nye venskaber.
Fordelen er at alle dem der deltager også ønsker at finde nye venner.
På Pensionistvenner.dk vil man kunne finde nogen at snakke med, som har fælles interesser. Men jeg tror personligt, at det er en fordel at mødes ved et arrangement, inden man måske mødes privat.
Det er meningen, at man deltager i et arrangement, hvor man så møder nogen af dem, man ellers kun har set eller snakket med på nettet. Så kan man jo lidt bedre vurdere om det også er nogen, man ønsker at starte et venskab med.

 

Jeg arbejder på at finde flere eksperter til Pensionistvenner.dk.
Så hvis der er nogen af jer der kender nogle interessante mennesker, jeg skal kontakte, så sig endelig til.
Skriv til mig på info@pensionist.dk

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed