Hjem > Generelle Nyheder > Generelle nyheder

Pensionistvenner er ankommet.

Af: Pia Brændstrup - 20. maj 2019 08:01 1908

Pensionistvenner.dk er ankommet.

Mandag aften fik vi så langt om længe den første udgave af Pensionistvenner.dk.

Derfor har ugen været ekstraordinær spændende.

Det kan være ualmindeligt udfordrende at udvikle nye initiativer, men når man så nærmer sig målet, bliver alle de kræfter, man har sat i projektet pludselig alle timerne værd. Og det ser godt ud.  

 

Pensionistvenner.dk er en avanceret hjemmeside, fordi den har en masse funktioner, som man bare regner med, er der, når man bruger den.
Når man ønsker en hjemmeside, der skal kunne bestemte ting, bliver en kompleks og avanceret. Sådan en hjemmeside bliver udviklet og leveret på engelsk, fordi fællessproget for dem, der udvikler hjemmesider, er engelsk.

Det var den engelske version, jeg fik i mandags. Derfor har jeg brugt næsten al min vågne tid på at oversætte og tjekke, at alt er, som det skal være, men der er stadig lang vej igen.
Det hele skal jo være i orden, når vi åbner ”døren” til Pensionistvenner.dk.

Det er lidt ligesom, hvis man skal åbne en helt ny butik i et butikscenter.
Lige nu er jeg i gang med at gøre lokalet klar, så vi kan åbne og byde kunderne indenfor. Alt skal gøres parat. Varerne skal være på hylderne, farven på væggene skal være i orden, man skal kunne bruge kasseapparatet osv., osv. Vi fik taget nogle rigtig fine billeder til vores fotosession, og dem er jeg ved at tage i brug nu.

 

Det er spændende, og pludselig er der en masse ubesvarede spørgsmål.

Synes folk, det er en god idé – er priserne rigtige – er de tilbud, vi har på hylderne, dem folk efterspørger – hvordan sørger vi for, at folk får lov til at bidrage med deres meninger, så vi kan tilpasse de ting, vi tilbyder, til de ønsker og behov folk har?

Vi har brug for din hjælp til at teste Pensionistvenner.dk.

Som tester for man et link til en hjemmeside, hvor man skal oprette sig som bruger og teste det hele af, ikke én - men flere gange.
Som tester må du meget gerne komme med forslag til mangler - påpege funktioner, der ikke fungerer - stille spørgsmål ved ting, der er uforståelige - ønske andre billeder, tekster, eller hvad du nu kan komme i tanke om.  
Kort sagt vi ønsker dine kommentarer til alt.

Vi har allerede nogen, der har tilmeldt sig som testere, men vi har brug for flere. Vi lavede en testgruppe på Facebook, men Facebook sorterer i det man får vist, Derfor kan vi ikke være sikre på at du får informationen via Facebook, selvom vi sætter beskeden på der.

Det er ikke sikkert at alt kan lade sig gøre, men som tester får du stor indflydelse.


Vil du hjælpe med at teste det hele af?

Vi har vedtaget, at et medlemskab af Pensionistvenner kommer til at koster 49 kr. pr. måned eller 499 kr. om året at være med. Som medlem af Pensionistklubben, får man 10 % i rabat.  

Hvis du vil være med til at teste, får du som tak en rabatkode, som giver dig det første år gratis.

Klik her får at få en rabatkode tilsendt - kontakt@pensionistvenner.dk

 

Målet for Pensionistvenner

Pensionistvenner.dk er et fællesskab på nettet for ligesindede, hvor man bl.a. kan:
- opnå nye venskaber.
- blive en del af et netværk, hvor man får kontakt til andre ligesindede på tværs af social status, fysisk og økonomisk formåen.
- finde rigtige venner både på og/eller udenfor nettet. I første omgang sker kontakten på nettet, derefter kan man også mødes fysisk med de venner, måske ved et arrangement, man finder på Pensionistvenner.dk
- snakke med og dele interesser med andre i et stabilt og trygt forum
 -finde aktiviteter og dele sine oplevelser med andre

 

Tryghed er i fokus
- Vi ønsker at gøre det svært for mennesker, som har til hensigt at narre værdier fra andre. Derfor har alle, der benytter Pensionistvenner, meldt sig ind med bl.a. deres egne kreditkort oplysninger.
- Vi sælger, deller og videregiver IKKE data til nogen andre
- Vi har ingen reklamer, fordi vi ønsker at fokusere på det væsentlige - helt rent og fint
- Vi ønsker, at alle behandler hinanden og snakker til hinanden ordentligt og respektfuldt
- Vi tager konsekvensen, hvis man ikke overholder dette, og stopper uønskede medlemmer ved at ekskludere og slette dem fra fællesskabet på Pensionistvenner ​

Velgørenhed:
Hvert år giver vi en del af vores overskud tilbage til velgørenhed.
Det gør vi ved, at vi sammen vælger et godt formål eller et godt arrangement, hvor vi støtter pensionister og/eller medlemmer, der har et givent behov.

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed