Hjem > Generelle Nyheder > Generelle nyheder

Pensionist julefest med Michelinkokken

Af: Pia Brændstrup - 15. december 2017 10:44 843

Pensionistjul med Michelinkokken

Julearrangementet står lige for døren.
Alle ansøgninger er kigget igennem, og vi er ved at være klar til lodtrækningen. Det har været rigtigt dejligt at høre fra så mange. Desværre kan vi ikke tilbyde en plads til alle.

 

Som arrangør garanterer vi, at alle får besked på mail om, at man kommer med eller ej.
Når man får en beskeden, vil det enten være som en bekræftelse eller et afslag.
De heldige får en indbydelse, hvorpå der står ” At man er en af de heldige deltagere”. Bekræftelsen skal medbringes som adgangsbillet til selve julefesten.

 

Der vil være overraskelser, julemand og masser af godter og god mad.

Vi har også samlet en hel flok kvinder som gerne vil bidrage med at pakke gaverne ind, så der bliver marathonindpaktning den 20/12 om aftenen.

 

Festen kunne ikke være blevet til noget uden sponsorer
Derfor har det selvfølgelig været en fornøjelse, at så mange sponsorer har støttet op om festen.

 

Hovedsponsorerne fortæller:
”Det er med stor glæde, at vi i Pharma Medico Group igen i år kan hjælpe til at andre får lov til at opleve den gode danske jul med alle bordets glæder tilberedt af vel nok Danmarks bedste kok Wassim, støttet af noget af Danmarks dygtigste restaurantpersonale, ingen nævnt ingen glemt, i de fantastiske omgivelser på Restaurant Frederikshøj” udtaler en glad Lene Schultz, Direktør i Pharma Medico Group.

 

”Jeg afsætter hvert år penge til at hjælpe mennesker, der ikke er lige så heldige som mig selv. Jeg støtter, hvor jeg synes, pengene bliver brugt bedst muligt. For mig personligt er det dejligt at støtte et initiativ, hvor jeg kan se, der bliver gjort en særlig indsats for dem, der trænger. Julefesten på Frederikshøj er helt særlig, fordi den samtidig kan være startskuddet til, at deltagerne finder nye veje til at danne venskaber på tværs af alder, hvilket så også gerne skulle kunne mærkes på den lange bane” fortæller en begejstret Jørgen Danielsen, direktør og bl.a. indehaver af Café Casablanca og 6. Frederikskro som en del af Casablanca familien.    

Vi siger tak til alle sponsorerne

Hovedsponsorer:

 

 

Øvrige Sponsorer:

 

 

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed