Hjem > Generelle Nyheder > Generelle nyheder

Mærker du også alderen? Med hjælp fra nyt produkt, kan det være en hemmelighed

Af: Redaktionen - 1. september 2017 12:40 540

Når vi bliver ældre, kan det ikke blot mærkes, men også ses. En af de ting der virkelig adskiller ung fra ældre er hudens struktur, altså rynker. Hvis du, som mange andre, gerne vil afhjælpe rynkerne uden at skulle købe dig fattig i cremer og plastikoperationer, kan du forsøge dig med et nyt, naturligt produkt.
 

Derfor opstår rynker

Rynker opstår først og fremmest som følge af at vi bevæger vores ansigter, fx når vi smiler. Hvis du ikke har lyst til at stoppe al bevægelse i ansigtet, men heller ikke vil have rynker, er et forslag til dig at købe en Dermaroller.

Når huden ældes, går der længere og længere mellem hver fornyelse af hudceller. Med en Dermaroller kommer der ny ilt ned i de dybere hudlag, hvilket øger blodcirkulationen og dermed fornyelsen af hudcellerne. Derfor hjælper Dermarolleren ikke kun mod rynker, men også mod andre skader, som solskader, leverpletter eller pigmentfejl.

 

Hvad er en Dermaroller?

Dermarolleren er formet lidt som en malerrulle, men med helt små nåle på hjulet. Nålene er en halv millimeter lange, og der vil derfor ikke være nogen form for smerte involveret, selvom nåle virker afskrækkende. Dermarolleren fungerer ved at de små nåle skaber kanaler ned i huden, som sætter gang i blodcellerne og derved sørger for at den gamle hud bliver erstattet af ny og frisk hud, som ikke har leverpletter eller pigmentfejl. Derved får du ikke blot et yngre, men også renere og mere klart udseende.

 

Sådan bruges Dermarolleren

Dermarolleren bruges på næsten samme måde som en malerrulle. Du skal ganske simpelt rulle den forsigtigt hen over hudens overflade, og det område du ønsker at behandle. Det anbefales at du bruger den 2-3 gange om ugen, for at opnår det optimale resultat. Du skal dog undgå at benytte den på områder med aktiv akne, da den derved spreder akne-bakterier ud i resten af dit ansigt.

 

Dansk forhandler

En dermaroller fra mærket Eco Masters™ forhandles hos Leluna.dk, som er et online skønhedsunivers fyldt med spændende produkter til alle aldre.

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed