Hjem > Generelle Nyheder > Generelle nyheder

Lev livet til fulde som pensionist

Af: Halfdan Thiim - 28. december 2017 17:16 327

At rejse er at leve

I Danmark er vi forholdsvis privilegeret og Københavns lufthavn giver uanede muligheder for at komme væk til næsten lige den destination vi har lyst til. Her går afgangene mod fjerne himmelstrøg og endda oversøisk, hvor mange spændende oplevelser venter, men i lige så høj grad er der mange spændende destinationer på vores eget europæiske kontinent. Europa rummer af flere 100 års historie lige meget hvor du tager hen, om det er på storby i nord - eller Sydeuropa, så vil gemmer de alle på kulturelle skatte.  Badeferier er også en mulighed, hvor den franske og specielt den spanske riviera er hyppigt besøgt, hvilken rejsetype der foretrækkes er dybt subjektiv, men det handler i lige så høj grad om behovet. Hvis ikke vil flyve for langt væk, så og gerne vil opleve en af de største og mest livlige metropoler i Europa, så er London ikke mere end 1,5 time væk i flyv. London har det hele, historie, hippe cafeer og imponerende bygningsværker. Aldrig har det været nemmere at finde fly til London.

 

Gør din rejse nem

Når du er på farten kan det være en god idé at gøre brug af din smartphone, hvor der er et utal af apps, der kan guide dig til de bedste spisesteder og oplevelser uanset, hvilket land du befinder dig i. Hvis uheldet er ude og din iphone er gået i stykker inden afrejse, så er det muligt at finde forskellige priser på reparationer af iphone.

 

 

Gastronomi

Vi kender alle glæden af at indtage et lækkert måltid mad, hvor man virkelig kan smage, at kokken har gjort sig umage omkring hver enkelt ret. Der er mange fordele ved at tage ud og få en gastronomisk oplevelse. Først og fremmest spares der en masse tid, da man ikke selv skal handle ind og købe diverse ingredienser, for bagefter at stå og svede over et komfur med pander der køre for fuldt plus.  Derimod, vil der være tid til, at man som par gør lidt ekstra ud af sig selv, ved at tage noget fint tøj på, så aftenen bliver mere speciel.

 

At tage ud på spise gastronomiske oplevelser sammen som par, er ofte en god måde at bibeholde gnisten i et forhold på, i og med det er nye rammer og det er muligt at man ser hinanden i et andet lys. Inden i tager ud vil det være en god idé, at undersøge de restauranter der vil kunne give jer en gastronomisk oplevelse i særklasse. Der er ikke meget ved at ende på en restaurant med standard mad, som du i bund og grund kunne have lavet bedre selv.  Derudover handler det også om, at komme ud af sin komfort zone og måske prøve noget mad du ikke har den store kendskab til, men som potentielt kan være det bedste måltid du har fået. Der er kun en måde at finde ud af det på. Et restaurantbesøg, kan i så fald det er vellykket, være lige som en rejse og det er ikke kun for ens smagsløg.

 

Restaurantbesøg behøver dog nødvendigvis ikke være planlagt i god tid, det har også sin charme hvis din udkårne, rent spontant har planlagt at I skal ud og spise. Det er muligt at finde ledige borde på selve dagen hos Earlybird, hvor der endda er skåret 1/3 af prisen til et stort udvalg af restauranter i dit nærområde.

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed