Hjem > Generelle Nyheder > Generelle nyheder

Kunne du tænke dig at prøve bingo på internettet?

Af: Redaktionen - 26. maj 2018 16:58 2577

Kunne du tænke dig at prøve bingo på internettet?

 

Bingo eller banko. Kald det hvad du vil, men det hyggelige talspil med brikkerne og opråberne vinder mere og mere indpas hos danskerne.

 

Unge såvel som gamle finder glæde i spillet, som nu har fået tilføjet en helt ny dimension.

 

Spillemyndigheden i Danmark har nemlig åbnet op for, at du også kan spille online mod andre nu.

 

Den største forskel på bankohallen og online bingo

 

Hvis du er ny ud i bingo på internettet, kan du være helt rolig. Spillet i sig selv har ikke ændret sig, når du skifter fra den fysiske verden og over i den virtuelle. Det gælder stadig om, at du har pladerne med de rigtige tal, når de annonceres – og de skal stadig markeres på pladen. Dog vil du nogle steder opleve, at computeren helt af sig selv råber ”BINGO!” for dig.

 

Men hvad er så den store forskel? Det er nok, at du må undvære den direkte hyggesnak med sidemanden og småkagerne.

 

Det forhindrer dig dog ikke i at brygge en god kop kaffe, bage dine egne småkager og chatte med medspillerne, som det eksempelvis er muligt hos Unibet Bingo.

 

Tre tips til dig, som er ny hos bingosiderne

 

Hvis du nu ikke er helt sikker på benene, når du skal prøve en bingoside på internettet første gang, har vi fundet tre vigtige detaljer, der hjælper dig på vej.

 

1) Du skal kun spille hos bingosider, der har licens fra den danske spillemyndighed. Det ser du, om de har, ved at tjekke hjemmesiden for et lille logo, hvor der står ”Godkendt af Spillemyndigheden”. Typisk vil du finde det i sidefoden.

 

2) Vær ikke bange for at indtaste dine oplysninger. Det kan måske virke grænseoverskridende at indtaste CPR-nummer, adresse osv., men det skyldes ganske enkelt kun, at udbyderne skal leve op til netop de danske myndighederes strenge krav om sikkerhed – til din fordel.

 

3) Prøv at spille gratis først. Både Unibet Bingo (nævnt tidligere i artiklen) og Spillehallen (som de kalder Bingohallen.dk) tilbyder gratis spil. Hos Unibet har du adgang til at spille gratis med rigtige gevinster i 14 dage, mens Spillehallen giver dig 50 kr. at hygge dig med og teste spillene af.

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed