Hjem > Generelle Nyheder > Generelle nyheder

Kom af med din bil hurtigt og nemt

Af: Redaktionen - 19. december 2017 10:33 333

Når du af den ene eller anden grund skal af med din bil, kan det ofte være en længerevarende og besværlig proces, som omfatter mange praktiske gøremål. Og hvad så med restgælden, som endnu ikke er betalt af på bilen?


Når det er på tide at skille sig af med bilen

Uanset om det er alderen, der har sat en stopper for bilkørsel, om det er på tide med en bil, der er nemmere at stige ind og ud af eller en hel tredje årsag, er det nødvendigt at skaffe sig af med den gamle, hvis den ikke bare skal stå og ruste ude i garagen. Den brugte bil ude i garagen, er måske ikke god til dig længere, men hvis bilen er i fin stand, vil der ofte være andre, der med glæde vil overtage den, og på den måde kan du tjene penge ved at sælge din brugte bil videre.


Hvordan kommer man af med den gamle bil?

Der findes et hav af forskellige hjemmesider, hvor du kan sælge din brugte bil og desuden finde en ny, hvis du har brug for det. Men som ældre, der ikke er vokset op i computergenerationen, er det ikke så nemt som det lyder. For det første, er det nødvendigt at have de grundlæggende computerkompetencer for overhovedet at kunne uploade billeder, skrive en introduktion og sætte sin bil til salg online. For det andet er du også nødt til at vide noget om biler for ikke at tage overpris eller underpris for din brugte bil. Der er selvfølgelig også en anden løsning; nemlig at tage sin bil med ned til en brugtbilsforhandler, men hvis man eksempelvis ikke har sit kørekort længere, er sengeliggende eller syg, kan dette være en stor udfordring i sig selv og en umulighed, hvis man ikke har nogen til at hjælpe sig.


Kom af med din brugte bil uden at røre en finger

Disse løsninger kan lyde ganske uoverskuelige, men der findes heldigvis virksomheder, der er klar over udfordringerne ved at skaffe sig af med en brugt bil og derfor har skabt en løsning, hvor du ikke skal gøre andet end at overdrage bilnøglerne. En af de firmaer, der tilbyder en sådan løsning er NBC Biler, der står for alle aspekterne af opkøbet af din gamle bil. Uanset hvor i landet du bor, kommer de til dig og gennemgår bilen og tilbyder en god og fair handel. Alt det praktiske med romregistrering, tilmeldinger og forsikringer, står virksomheden for, og du skal altså ikke gøre andet end at sige ”ja tak” til handlen og overdrage nøglerne. Har du restgæld, vil virksomheden endda gerne indfri denne, så du kan komme af med din bil.

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed