Hjem > Generelle Nyheder > Generelle nyheder

Kan du få en ordentlig forsikring som pensionist?

Af: Pia Brændstrup - 28. januar 2019 08:59 1429

Kan du få en ordentlig forsikring som pensionist?

Jeg er ved at finde eksperter som skal byde ind med kloge betragtninger og ting der skal kunne berige brugerne af det ”Community” eller på dansk ”internet fællesskab”, der skal bruges til at dele oplevelser og erfaringer, som er ved at tage form på Pensionistvenner.dk

I torsdags var jeg til møde med et forsikringsselskab i København, hvor jeg bl.a. fortalte, at det kan være svært at få en relevant forsikring, når man er fyldt 65 år, fx en fritids- og ulykkesforsikring.
Direktøren for forsikringsselskabet blev meget begejstret for min snak om sagen. Så vi blev enige om, at vi skal mødes igen, så vi kan snakke detaljer om en helt ny slags forsikring - direkte målrettet pensionister.

 

Min plan er, at jeg gerne vil snakke med forsikringsselskabet om, hvad det er der mangler.

Om hvilke behov man har som pensionist for forsikring, så man kan føle en højere grad af sikkerhed. Jeg forstår selvfølgelig godt, at der er nogle ting, hvor man kan være i en højere risiko gruppe, Præcis som når man er en uerfaren ung bilist, men målet er lave en god forsikring, hvor man stadig kan føle, at man har en værdi som menneske, selvom man er fyldt 65 år.
For det er jo det, jeg mener, når jeg gerne vil være med til at forandre den virkelighed, vi alle sammen er en del af - også når vi bliver ældre.

 

Hvorfor skal vores alder bestemme vores værdi?

Vi er lige så meget værd som andre mennesker. Det er ikke vores alder, der definerer vores værdi som mennesker. Jeg mener, vi bliver defineret af, hvem vi er som personer. Yngre mennesker lever ikke nødvendigvis sundere end os, der er ældre. Det må vi holde fast i og så selv gøre noget for at skabe forandringerne. Jeg vil bestemt gerne gøre mit til, at der sker nogle rigtige forandringer. Dette er blot et lille skridt på vejen.

 

Hvis du har nogle forslag eller kommentarer til, hvad jeg skal snakke med forsikringsselskabet om, så er du meget velkommen til at skrive kommentarer her under artiklen eller skrive til mig på mail info@pensionist.dk  

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed