Hjem > Generelle Nyheder > Generelle nyheder

Ikke mere gråt hår: Med naturligt kosttilskud vender farven tilbage

Af: Redaktionen - 17. august 2017 11:34 8156

Gråt hår rammer alle, men som alligevel er en stor usikkerhedsfaktor hos både mænd og kvinder. Selvom det er blevet mere moderne og acceptabelt i de seneste år, er der stadig mange som bruger store mængder af tid og penge på at få deres hår farvet så tæt på deres naturlige farve som muligt.

Fremfor at bruge al den tid og penge på behandlinger som i sidste ende skader dit hår utroligt meget, er der også en anden mulighed, nemlig et produkt som forhandles på Leluna.dk.

 

Produktet

Foligain™ Anti Gray, som produktet hedder, er et naturligt kosttilskud i pilleform. For at komme ind på hvordan produktet virker, skal det først forklares hvorfor man får grå hår. Dette sker primært grundet en mangel på katalase, som starter en kædereaktion og til slut resulterer i gråt hår. Derfor er katalase det mest fremtrædende ingredienser i Foligain™ Anti Gray. Pillerne aktiverer de inaktive pigmentceller i kroppen, og farven vil derfor begynde at vende tilbage.

Det anbefales at Foligain™ Anti Gray tages to gange om dagen, en pille morgen og aften. Du kan forvente at se et resultat allerede efter 4-6 uger, men det producenten anbefaler minimum 3 måneders brug, for et mere varigt resultat.

 

Hvorfor ikke hårfarve?

Når du tager til din frisør for at få hjælp til at slippe for de grå hår, betaler du i dyre domme, og ofte tager det en time eller mere. Med Foligain™ Anti Gray skal du blot tage to piller om dagen, og du vil få et langt mindre skadeligt og mere naturligt resultat.

Når man farver sit hår, er det ikke kun selve håret der bliver skadet, men også dit immunforsvar. Faktisk kan hårfarves kemiske komponenter spores helt ned på celleniveauet i kroppen, og selv en lille allergisk reaktion bliver husket af kroppen og vende tilbage fremover.

 

Officiel forhandler i Danmark

Hvis du vil have dit eget sunde og naturligt farvede hår igen er den bedste mulighed at finde på Leluna.dk, en stor forhandler af naturlige kvalitetsprodukter til personlig pleje siden 2003.

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed