Hjem > Generelle Nyheder > Generelle nyheder

Hvide tænder uden at skade pengepungen: Nyt produkt lover gode resultater

Af: Redaktionen - 17. august 2017 10:33 317

Hvis du lider under at have misfarvede tænder, og gerne vil afhjælpe problemet er der flere ting du kan gøre. Der er særlige mad- og drikkevarer som du skal undgå, og så er der mulighed for at kunne lave en tandblegning hjemme, uden at skulle blande din tandlæge ind i problemet. Her kommer det nye produkt, Coconut Splash, fra producenten Maxmedix ind i billedet.

 

Hvad er Coconut Oil Pulling?

Coconut Splash skal benyttes i 14 dage, og er 100% fremstillet af naturlige ingredienser. Det blegende komponent i dette produkt er jomfru kokos olie, mens de andre aktive ingredienser modvirker ting som plak, huller i tænderne og samtidig styrker gummerne. Grunden til at dette alternativ kaldes coconut oil pulling, skyldes at kokosolien så at sige trækker alle de skadelige bakterier og misfarvninger ud af dine tænder.

Eftersom alle ingredienserne er naturlige, vil det heller ikke være farligt for emaljen på dine tænder, som mange andre behandlinger hos tandlægen ville være. 

Og det må siges at denne mulighed, til den nette sum af 199 kr., er et væsentligt billigere alternativ til tandlægen.

 

Skadelige mad- og drikkevarer

 

Karry

Karry har en meget dybtliggende pigmentation, som kan få dine tænder til at fremstå gullige over tid. Spis derfor mindre karry, og tilføj friske æbler eller gulerødder som modvirker misfarvninger.

 

Bær

Især de mørke farver i blåbær, tranebær, hindbær og brombær kan misfarve dine tænder. For at undgå at skaden bliver større kan du drikke vand eller mælk umiddelbart efter indtagelse.

 

Drikkevarer

De største syndere blandt drikkevarer er desværre dem som danskerne holder mest af. Kaffe, te, sodavand og vin er meget syreholdige, og pletter derfor tænderne. Farven på drikken har ingen betydning, da lys og mørk sodavand er lige syreholdige, og hvidvin faktisk skader mere end rødvin.

 

Officiel forhandler i Danmark

Ovenstående tips vil ikke gøre dine tænder hvide igen, blot stoppe yderligere misfarvning. Hvis du vil have friske, hvide tænder igen er den bedste mulighed at finde på shytobuy.dk, en stor forhandler af naturlige kvalitetsprodukter til personlig pleje siden 2003.

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed