Hjem > Generelle Nyheder > Generelle nyheder

Hold vægten nede uden motion: Nyt produkt mindsker fedtoptagelse

Af: Redaktionen - 17. august 2017 11:00 3296

Vægttab kan for nogen være en uoverskuelig eller direkte umulig opgave. Pga. dette har produkter som slankepiller indtaget markedet og vokser stadig i popularitet. Slankepillerne er bredt omdiskuteret, hvor nogle mener at pillerne er et markedsføringstrick og er uden virkning, mener andre at de klart oplever et forøget vægttab ved brug af pillerne.

Men helt nøjagtig hvordan virker pillerne, og hvilke piller er de mest effektive på markedet?

 

Hvordan virker vægttabsprodukterne?

 

Der er forskellige former for slankepiller på markedet. To forskellige former er fedtbindere og fedtforbrændere. Fedtforbrændere forsøger at booste kroppens fedtforbrænding ved hjælp af naturlig ingredienser, og på den måde kan brugeren opnå et hurtigere vægttab. Modsat denne type for slankepille, forsøger fedtbinderen at blokere indtagelsen af fedtmolykulerne. Fedtbinderen samler fedtmolekylerne i klynger, hvilket forhindrer kroppen i at optage kalorierne i fedtet, hvor de i stedet udskilles naturligt. University of Greenwich har påvist gennem kliniske tests, at blot én pille kan binde 60 gram fedt.

Man kommer altså med denne form for slankepille kroppens fedtlagring process i forkøbet, og dermed øger sit vægttab på en naturlig måde.

 

Hvad virker bedst?

Der er forskellige holdninger til hvilken af disse former for slankepiller der er mest effektive. Den mest udbredte holdning er, at fedtbinderen er det bedre af de to produkter, idet den modvirker kroppens kalorieindtag, inden det overhovedet optages. Den er derfor grundlæggende mere effektiv, da den kommer selve vægtforøgelses-problemet i forkøbet.

 

Bedste fedtbinder på markedet

Der er dog stadig mange forskellige slags fedtbindere på markedet, men kvaliteten på produkterne kan dog være meget forskellige. Et produkt som har høj anerkendelse blandt forbrugerne, er Fat binder fra MaxMedix™. Netop denne Fat Binder er en af de få produkter, som er bakket op af flere med medicinske tests. Derudover har den vist sig at være 380% mere effektiv end den nærmeste konkurrent, samtidig med at den både er egnet til veganere, glutenfri, laktosefri Ce-mærket og godkendt af GMP.    

 

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed