Hjem > Generelle Nyheder > Generelle nyheder

Her kan du få PC-hjælp

Af: Kasper Christensen - 7. maj 2020 11:53 4415

Det kan være svært at vide, hvem man skal henvende sig til, når man har brug for PC-hjælp. Om det er dit barn, barnebarn eller nabo, som du typisk henvender dig til, når du har brug for hjælp til din computer, er det jo ikke altid, at de har kompetencerne eller tid i øjeblikket til at hjælpe dig. Det kan være frustrerende ikke at kunne få den nødvendige hjælp til dine computerproblemer. 

Heldigvis er der hjælp at hente fra andre end dine nærmeste. Det er nemlig et kendt problem, at computerproblemer er mere end et irritationsmoment, men et reelt problem eftersom mange offentlige instanser nu kun kan tilgås digitalt. Problemstillingen er offentligt kendt og der såmænd også hjælp at hente. 

 

Den danske virksomhed Duka har nemlig gjort det til sin mission at hjælpe danskere med deres computerproblemer telefonisk, så de altid har en at ringe til for at få IT-hjælp. De tilbyder PC-hjælp med Danmarks bedste service, og de sidder altid klar til at hjælpe dig, uanset hvad din udfordring er. 

 

IT-hjælp til private lige ved hånden

Det kan være tidskrævende, dyrt og unødvendigt at skulle gå ned i den nærmeste computerbutik med sin computer for at få hjælp. For ofte viser det sig, at butikken slet ikke yder den service eller at det slet ikke var så svært at løse det. Med den rette ekspertise kan problemet faktisk ofte blive løst over telefonen. 

 

Duka tilbyder personlig telefonisk IT-hjælp til private, der med over 10 års erfaring ved, hvad de laver. Med et telefonopkald kommer du hurtigt i kontakt med en af deres dygtige eksperter, som hurtigt kan identificere dit computerproblem og råde dig til, hvordan du løser det – ligegyldigt om det drejer som bestilling af busbillet, adgang til e-Boks, startproblemer eller hvad det kunne være. Du kan selv se her, hvad  Duka kan hjælpe dig med. 

 

Hjælp til computer – få lavet et computertjek

Det kan også altid være en god idé at være på forkant med dine computerproblemer. Du kan bl.a. sikre dig, at din computer og programmer altid er opdateret, at du har en backup af din computer og har de rette sikkerhedsforanstaltninger. Duka tilbyder også, at du helt gratis kan få lavet et computertjek af din computer.

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed