Hjem > Generelle Nyheder > Generelle nyheder

Gruer du også for overgangsalderen? Nyt produkt kan gøre overgangen lettere

Af: Redaktionen - 1. september 2017 10:59 1122

Desværre er overgangsalderen ikke valgfri - alle kvinder skal igennem den. Netop derfor er det godt at der er så mange produkter og behandlinger som kan gøre denne ubehagelige og svære tid lidt lettere.


Hvad er overgangsalderen?

Overgangsalderen rammer de fleste kvinder når de nærmer sig de 50 år. Denne overgang sker gradvist. Det første stadie foregår over op til fire år, og starter med langt mere uregelmæssige menstruationer - dette kaldes perimenopause.

Hvad der egentlig sker er at kvindens æggestokke lige så stille indstiller deres produktion af æg, og af hormonet østrogen. Ændringen i mængden af østrogen bærer en stor del af skylden for de symptomer vi tænker på i forbindelse med overgangsalderen, såsom ændringer i humøret, hedeture og søvnløshed.

 

Hvad kan Proferia gøre for dig?

Proferia er en progesteron creme, hvor østrogen fremkommer naturligt og i store mængder - østrogen kaldes også progesteron. Alle ingredienserne i cremen har et naturligt og stort indhold af det hormon som kvinder begynder at opleve mangel på når de kommer i overgangsalderen. 
Produktet er lavet som en creme, da det er bevist at hormoner optages mest effektivt gennem huden, og ikke oralt. Cremen trænger hurtigt ind, og efterlader ingen duft.

Proferia er en langt mere prisvenlig og behagelig mulighed end andre behandlinger som hormonindsprøjtninger eller stikpiller med hormoner.

 

Hvordan anvendes Proferia?

Cremen skal anvendes dagligt for at opnå det bedste resultat, og helst på de områder af kroppen hvor man har tynd hud, for eksempel halsen, brystet og indersiden af armene. Hvis du allerede er i overgangsalderen anbefales det at bruge cremen i 21 dage for derefter at holde en uges pause, og begynde igen. Hvis du endnu ikke er i overgangsalderen anbefales det at bruge cremen i to uger, og derefter holde to ugers pause før du begynder forbruget igen.

 

Officiel forhandler i Danmark

Hvis du gerne vil have fat på denne creme, og gøre overgangsalderen mere overkommelig, kan du finde Proferia på shytobuy.dk. Siden er en stor forhandler af naturlige kvalitetsprodukter til personlig pleje siden 2003.

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed