Hjem > Generelle Nyheder > Generelle nyheder

Gør livet som pensionist interessant

Af: Redaktionen - 26. november 2018 12:00 1438

Gør livet som pensionist interessant

 

Bare fordi man nu officielt er pensionist, så behøver livet langt fra at være kedeligt. Mange vil faktisk mene, at ens “andet liv” først starter nu. Hvis helbredet er i orden, er tiden jo nu netop til at gøre alt det, man ikke havde tid til i sit arbejdsliv.

Vi giver dig her 3 gode råd til aktiviteter, som du kan fylde din pensionisttilværelse med.

 

Rejs:

Livet er for kort til at ærge sig over alle de ting, som man ikke fik gjort. Lav en såkaldt bucket liste over steder, som du gerne vil opleve inden dit liv er omme. Det behøver ikke være en måneds lang rejse til den anden side af jorden, en weekendtur til en storby har bestemt også ret. Synes du, at det er svært at finde rum i budgettet til en rejse? Så tag et nemt og hurtigt lån lige her.

 

Få en hobby:

Måske havde du svært ved i dit arbejdsliv at pleje dine interesser, det har du så muligheden for nu. Start til kor, syning, jagt, tegning - hvad end du finder interessant. Og gør også gerne plads til motion i skemaet, det kunne for eksempel være yoga, svømning eller golf. Husk på, at motion er med til at holde os friske og raske i længere tid.

 

Tilbring tid med dem, du holder af:

Og sørg så for, at bruge din tid med alle dem, du holder af. Er du velsignet med børnebørn, så lav med fordel en ugentlig bedsteforældre-dag. Det vil give jer et helt særligt bånd, en bånd der betyder mere end noget andet.

 

Husk desuden at det nu er helt okay at sove længe, tag god tid om madlavningen og sætte sig midt på dagen med en kop kaffe og en god bog.

Faktisk kan det godt tage noget tid, at vænne sig til denne livsstil og ligesom lade sig selv komme helt ned i gear. Men det er velfortjent, så nyd det!

Bare fordi du sætter tempoet ned, betyder det jo ikke, at du er gået i stå.

Det, du ikke når i dag, når du bare i morgen.

 

 

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed