Hjem > Generelle Nyheder > Generelle nyheder

Glædelig jul fra Pensionist.dk

Af: Pia Brændstrup - 22. december 2017 09:05 1192

 

 

foto: Claus Ptersen, Eventyrligt.dk

 

Så er julefesten overstået og jeg er ved at være klar til at holde jul for min egen familie.

 

Det har været en helt igennem hjertelig oplevelse at være med til at planlægge og afholde pensionistjulefesten.
Vi endte med at være 100 deltagere + alt personalet på restaurant Frederikshøj, min datter Anna og jeg sammen med en masse journalister.

Det var en dejlig dag med glædestårer, latter og masser af hygge.

Folk begyndte at ankomme allerede ved 11.15 tiden og i løbet af en times tid var restauranten fyldt med glade mennesker. Maden blev serverest om buffet med alle de alm. juleretter, som sild, fiskefilet, and, flæskesteg og meget mere, hvorefter middagen blev afsluttet med ris a la mande og konfekt - bare lavet a la Michelin.
Efter maden kom julemanden med et gavekort til alle børnene fra Langenæsbagerierne, så familien kan hente en gratis kagemand/kone, når barnet har fødselsdag næste gang.

 

Til sidst var der julegaveuddeling af masser af julegaver.
Alle børnene fik 2 biografbilletter med popcorn og cola sponsoreret af Toms Auto og Match Biler, masser af legetøj, varme sokker fra Prodress.com, AFG ting til dem, der var fans af AGF.


Til de voksne var der julemad med and og flæskesteg samt knas fra SuperBrugsen, Vesterbro Torv, smukke glasskåle fra Aidas Raw serie, tørklæder, armbånd samt gavekort til fodbehandling fra Klinik Unik, varme sokker fra Prodress.com og ikke mindst gavekort á kr. til Salling til at klare jules udfordringer sponsoreret af CasablancaFamilien, PharmaMedicoGroup, CB EjendomsInvest og Kvist&Jensen.


Ligesom til en alm. familiejul, var det ikke alle, der fik de samme gaver, så når julegaverne pakkes op juleaften, vil der stadig være overraskelser under træet.
Dagen før - om onsdagen - pakkede jeg sammen med 6 frivillige kvinder gaver ind i 8 timer. Vi brugte 130 meter gavepapir og 200 meter bånd.

Julen er dyr og koster mange penge.
Derfor var de mange forskellige sponsorers forskellige bidrag særlig værdsat og med til at gøre dagen til helt speciel oplevelse for alle deltagerne.

I mit hjerte er jeg så glad for, at det var muligt at holde julefesten sammen med Wassim Hallal på Frederikshøj, hvor personalets store arbejde hele dagen, så gav maverne og ganerne en enestående oplevelse. For mig er det den største juleoplevelse i mange år.

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed