Hjem > Generelle Nyheder > Generelle nyheder

Glæd andre, og glæd dig selv

Af: Redaktionen - 21. december 2017 17:44 261

Glæd andre, og glæd dig selv

Julen er en højtid for alle, gamle såvel som unge. Det er ved juletid, at det bør handle om alle andre end én selv. Selvom det er vinter og mørkt, så kalder juletiden på at være udadvendt, omsorgsfuld og den bedste person, man kan være. Dette kommer blandt andet til udtryk ved, at vi giver hinanden gaver, hygger sammen og giver tid til hinanden. Med andre ord handler julen i lige så høj grad om at glæde sig selv og hinanden. For pensionisten, som har lidt tid til overs, så kommer der et par tips til, hvordan du kan glæde dig selv til jul eller glæde andre i din familie.

 

Glæd dig selv med flere muligheder i hverdagen

Som pensionist kan livet være besværligt, mest af alt fordi kroppen ikke kan helt præcist, hvad den engang kunne. Derfor kan det også være her op til jul, at det er oplagt at glæde sig selv. Og det er der mange måder, at gøre på. Ét eksempel kunne være at give dig selv og dit hjem en lift i huset. Sådanne større hjælpemidler kan i sagens natur være dyre at installere, men det er intet, holdt op imod at man får lov at blive boende i sit eget hjem – også selvom der muligvis er trapper. Du giver dermed dig selv flere muligheder i hverdagen og større glæde ved din tilværelse i hjemmet. Så glæd dig selv med en effektiv og æstetisk gennemført hjemmelift fra www.liftup.dk/da.

 

Glæd dine børn

Som pensionist er der heller ikke noget bedre, end at se sine elskede børn blive glad for det, som man nu engang kan tilbyde. Julen er tiden, hvor børnene er glade, og hvor forældrene bliver endnu gladere, hvis du eksempelvis tilbyder at passe dem i en dag eller to, afhængigt af situationen. For forældrene har travlt – men det har du og dine børnebørn ikke nødvendigvis.

 

En anden måde at glæde dine voksne børn på er ved at give dem navnemærker til jul. Det er flotte og nemme navnemærker til tøj, tasker og andet, som kan blive forvekslet, når de små børnebørn eksempelvis er i skole. Sæt dig med dine børnebørn og klistr navnemærkerne på sammen, alt imens de travle forældre kan passe deres travle hverdag.

 

Glæd dine børnebørn

En sidste oplagt ting at bruge julen på er at glæde sin børnebørn. De har ferie, og derfor kan de måske godt trænge til at komme lidt udenfor i sneen og kulden, så noget energi kan blive brændt af. Med andre ord vil det være oplagt som bedsteforældre at hive børnebørnene med ud, hvilket jo er sundt og godt for alle parter.

 

Glæd dem herefter ved at tage dem med hjem til varm kakao, TV og snolder, lige præcis som julen bør være. Husk, at de en dag vil sætte stor pris på den tid, som I har brugt sammen, og at de vil huske, hvordan der blev hygget sammen i den kolde og mørke, men hyggelige juletid.

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed