Hjem > Generelle Nyheder > Generelle nyheder

Fritvalgsguiden - hjælper dig i mål

Af: Pia Brændstrup - 7. december 2017 09:03 719

Fritvalgsguiden - hjælper dig i mål

Fritvalgsguiden er Danmarks eneste søgemaskine, som samler søgeresultaterne, når man skal søge hjælp til plejekrævende ældre. Fritvalgsguiden gør det nemt og overskueligt at skabe et overblik over alle dem, der skal kontaktes.

Hverdagen byder på mange udfordringer, når man har brug for hjælp til at klare hverdagen. Det er et helt nyt univers, der åbner sig, fordi man ikke har været i berøring med området før. Ofte er man er i krise og vant til, at tingene sker i den rækkefølge, man selv planlægger dem.
Det kan være noget af en udfordring, både når man skal finde den hjælp, man har brug for, og når man ikke længere kan klare sig selv - af denne eller anden årsag.

 

Første udfordring - hvem skal man bede om hjælp?

Mange går til egen læge, fordi de synes, det er det mest naturlige. Men lægen kan desværre ikke hjælpe med den del, der handler om pleje og praktisk hjælp. Det er en kommunal opgave.


Kommunen hjælper med pleje og praktisk hjælp
Kommunen tilbyder hjemmepleje, hjemmehjælp, træning, pleje/ældre bolig og meget mere.

Ofte har man på forhånd, taget stilling til, hvilken hjælp man selv synes, man har brug for. Men når man besøger kommunernes hjemmesider, kan det alligevel være noget at en udfordring til at finde frem til de tilbud, man har brug for.
Det kan være rigtigt svært at overskue tilbuddene på de mange undersider og samtidig svært at finde rundt i logikken på hjemmesiderne. Som regel skal man ind på flere forskellige undersider for at finde det, man skal bruge - samtidig skal man helst vide præcis, hvad man skal søge efter for at finde det.

 

Fritvalgsguiden hjælper dig i mål - og finder frem til det væsentlige.
Man klikker bare på det, man søger i klikmenuen.
Derefter samles og vises alle de relevante søgeresultaterne på en liste.
Søgeresultatet viser de emner, man søger - med direkte links til kommunens egne telefonnumre, og egne tekster.

 

 

 

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed