Hjem > Generelle Nyheder > Generelle nyheder

Forældrekøb med omtanke

Af: Redaktionen - 24. september 2017 10:00 782

Med forældrekøb er hensigten oftest at udleje lejligheden til dine børn. Der er dog ingen krav til familierelationen, hvorfor det lige såvel kan være en morfar, faster eller endda kollega. Forældrekøb kan være en god ide, både til at hjælpe børnene med at finde en bolig, men også som investering på længere sigt.

Der er selvfølgelig nogle forbehold du skal tage, inden du køber boligen, for at sikre at den leve op til fastsatte regler og samtidig de mere praktiske behov for lejerne.

 

Gode råd

Et vigtigt råd inden køb er at tjekke om lejligheden ifølge den givne ejerforening overhovedet må udlejes. I nogle tilfælde er udlejning nemlig ikke tilladt, hvormed forældrekøb selvfølgelig ikke kan lade sig gøre. En af fordele ved forældrekøb er, at huslejen sædvanligvis er lavere end andre lejeboliger, hvilket gør det attraktivt og realistisk at bo der. Dog skal du være opmærksom på, at huslejen i tilstrækkeligt omfang skal følge markedet, idet Huslejenævnet kan bestemme om huslejen er rimelig. Huslejen er også med til at afgøre om der kan opnås boligsikring. Dog er der også andre paramenter som har indvirkning på muligheden for boligsikring, så hvis dette er en nødvendighed for lejerne, er det vigtigt at undersøge alle parametrene inden.

 

Vejledning og rådgivning

Søger du vejledning og rådgivning i forhold til potentialet for boligkøb, så følg linket og find ud af, hvad du kan købe for. Låneberegneren giver dig en mulighed for at udregne cirka hvor meget du kan låne til en ny bolig, hvilket kan gøre din boligsøgning mere målrettet.

Boligkøb kan ofte være kompliceret og svært at overskue, så overvej derfor professionel rådgivning under processen. Dette kan både være juridisk rådgivning i forhold til love og regler, men også økonomisk rådgivning i forhold til finansiering og afdrag. Dette skal sikre dig en god handel, og med troværdig hjælp fra folk der kender branchen, er du godt stillet.

 

Når der skal indrettes

Med ny bolig følger gerne nye møbler eller nyt tilbehør til hjemmet. På www.magasin.dk kan du finde alt til indretning af boligen, uanset om det er lejerne selv der søger nye møbler, eller dig som leder efter en indflyttergave. Du kan her få alt til både stuen, køkkenet, soveværelset og mere til. Der er mange populære og kendte mærker, og du har mulighed for at gøre et godt tilbud. Er du eller de nye lejere i tvivl om stil og trends, kan du også finde guides til det gode køb, og inspiration til boligindretning.

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed