Hjem > Generelle Nyheder > Generelle nyheder

Fem online hobbyer du kan kaste dig over

Af: Redaktionen - 30. november 2018 11:52 336

Fem online hobbyer du kan kaste dig over

Sidder du og surfer rundt i jagten på noget spændende at tage dig til? Vi giver dig her fem gode bud på, hvad du kan fordrive tiden med, mens du er online.

 

Spil online bingo hos Maria Casino

Hos Maria Bingo kan du spille online bingo. Du bestemmer selv om du vil spille for sjov, eller for penge, og du kan nemt slå rigtigt mange timer ihjel med underholdende bingospil, uanset hvornår på døgnet du besøger sitet.

 

Spil online poker hos PokerStars

Hos PokerStars har du mulighed for at teste dine pokeregenskaber. Du kan spille gratis, du kan spille for små håndører, og du kan selvfølgelig også finde borde og turneringer, hvor indsatsen er skruet op. Med andre ord er der pokerspil til ethvert temperament, og der er altid nogle at spille med, eftersom PokerStars forbinder folk fra hele verden.

 

Kig dig omkring på Twitter

På det sociale medie Twitter kan du både orientere dig i daglige nyhedsflow og se, hvad dine yndlingskendisser har på hjerte. Det står dig helt frit for, om du bare vil kigge med, eller om du vil interagere med de andre brugere med tweets og kommentarer.

 

Søg videoer frem på YouTube

Om du er til sportsklip, hundevideoer, koncertoptagelser, fail-kavalkader eller noget helt femte, så kan du helt sikkert finde noget, der falder i din smag på YouTube. Mediet har vokset sig enormt stort de seneste år, og du kan finde videoer om hvad som helst med en simpel søgning.

 

Se serier på DR TV

Har du bare lyst til at dvæle med noget underholdende TV-kiggeri, kan du gå på jagt i den bugnende database hos DR. Her kan du finde udsendelsen, du lige glippede, da den blev vist i fjernsynet. Du kan imidlertid også finde serier og dokumentarfilm, som aldrig nåede ud i TV-stuerne.

 

Spil alle de sjove spil på Komogvind.dk

Elsker du at spille, men gider ikke bruge penge på videospillemaskiner? Så har Komogvind.dk en kæmpe sektion med gratis spil – du kan endda spille mod andre i flere af spillene. Yatzy, Ludo og alle de andre klassikere er tilgængelige, ligesom forskellige bingospil og den ultimative klassiker Balloon Booster også er tilgængelig.

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed