Hjem > Generelle Nyheder > Generelle nyheder

Er du til cruise eller camping?

Af: Redaktionen - 19. juni 2018 17:05 635

Er du til cruise eller camping?

Ønsker du en ferie hvor afslapning og socialt samvær er i højsædet? Så er et cruise eller en campingferie måske noget for dig.

Er du til cruise?

Forestil dig at blive forkælet fra morgen til aften. Du kan selv vælge om du vil svømme en tur, se en film i biografen, shoppe rundt i butikker, se et underholdende show, eller blot slappe af på en liggestol. Når du bliver sulten kan du frit vælge mellem bådens restauranter og cafeer. Du har en fantastisk udsigt fra morgen til aften, og når båden er i land kan du udforske de spændende destinationer.

Er du til Camping?

Er du mere til en ferie hvor du selv er aktiv og nyder du at gøre tingene selv? Så er campingferien mere noget for dig.

Noget at det der kendetegner campingferie er duften af grill os og frisk luft, lydende fra pibende fugle og glade børn, alt imens at du kan sidde afslappende på din campingstol og nyde noget koldt at drikke.

 

Campingferien er derfor en anden form for ferie end et cruise er - uanset hvilken ferie du drømmer om, kan Resurs Bank hjælpe dig med at indfri dine drømme.  

Hos Resurs Bank har du selv mulighed for at skræddersy dit lån, så det passer til dine behov. Du vælger selv dit ønskede lånebeløb, månedlig afbetaling, og hvor lang tid du ønsker at tilbagebetale dit lån over. Desuden tilbyder vi en lav rente, der afhænger af dine låndetaljer. Nedenfor er der en guide til hvordan du kan optage et lån hos os:

 

 

Har du flere spørgsmål? Ring til vores kundeservice på telefon: 39131600

 

(Denne artikel er sponsoreret)

 

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed