Hjem > Generelle Nyheder > Generelle nyheder

En 74-årig kvinde fra Indien har født tvillinger.

Af: Pia Brændstrup - 6. september 2019 10:11 1226

En 74-årig kvinde fra Indien har født tvillinger.

Erramatti Mangayamma fødte 2 sunde og raske tvillingepiger torsdag den 5/9 2019.

Ifølge New York Post er Erramatti Mangayamma den ældste kvinde i verden, som har gennemgået en fødsel, som betegnes som et medicinsk mirakel af de læger, der har fulgt kvinden gennem graviditeten.

 

Fødslen fandt sted på et privathospital i Guntur i det østlige Indien.

Forældrene Erramatti Mangayamma og hendes mand, 82-årig Yaramati Sitarama Rajarao, havde inden graviditeten kæmpet i 57 år for at blive gravide.

Til sidste lykkedes det så Erramatti Mangayamma at blive gravid ved hjælp af reagensglasbehandling, hvor parret var tvunget til at benytte et æg fra en donor, som de blandede med Yaramati Sitarama Rajaraos sæd.
Både graviditeten og selve fødslen blev gennemført ved hjælp af manden og 10 læger og resulterede i at det lykkelige par endelig kunne kalde sig forældre til de sunde tvillinger.

Erramatti Mangayamma fortæller til Times of India, at det ikke var nemt for hende at færdes rundt på gaden med sin gravide mave. ”Folk kiggede på mig med fordømmende øjne, som om jeg havde begået en synd,”  og hendes mand Sitarama Rajarao supplerede; ”Vi er det lykkeligste par i verden på jorden i dag. Vi har fået vores børn.”

Verdens ældste mor var i tidligere den daværende 72-årig Daljinder Kaur fra Indien, som fødte sin søn i 2016.

Kilde:
New York times og Times of India

 

https://timesofindia.indiatimes.com/india/abused-as-barren-woman-gives-birth-to-twins-at-74/articleshow/71001643.cms

 

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed