Hjem > Generelle Nyheder > Generelle nyheder

Efterårsferie på budget? Tre billige feriedestinationer i 2016

Af: Redaktionen - 29. september 2016 01:00 145

De danske pensionister er den gruppe af mennesker, der bruger allerflest penge på at rejse. Den typiske danske pensionist rejser således oftere og oftere, og dette skyldes særligt, at det er blevet langt billigere at flyve på ferie, hvilket gør, at man ikke behøver at være væk mere end et par dage af gangen. Så hvis du selv går og føler, at rejselysten kommer snigende, kommer der her en kort guide til fire billige feriedestinationer i 2016

1: Tyrkiet – fortsat mange billige afbudsrejser

Hvis man er på udkig efter en billig ferie i andet halvår af 2016, samt trænger til lidt sol på sidebenene, så bør man overveje at tage en tur til Tyrkiet. Tyrkiet har i løbet af i år været igennem store omvæltninger i form af både et mislykkedes militærkup, samt en række terroranslag, som har rystet landet.

Disse udviklinger har efterfølgende fået mange turister til at blive væk, hvilket gør at der er mange billige afbudsrejser at komme efter. Og på trods af de mange terrorangreb, så finder de ikke sted nær de mange populære turistdestinationer. På grund af den politiske udvikling er den tyrkiske valuta også faldet væsentligt i værdi, hvilket gør, at man kan få endnu mere for sine penge når man når frem.

2: Thailand – flere flyafgange og flere hoteller

Et andet sted man bør overveje at tage hen, hvis man gerne vil have sol på kroppen i vinterhalvåret, er Thailand. Priserne på rejser til Thailand er i løbet af de seneste år raslet ned, takket være blandt andet flere flyafgange og væsentligt mere konkurrence. Derudover investeres der stadig store summer i hoteller i Thailand, hvilket forstærker denne effekt. Hvis du skal til Thailand, skal du dog huske at få de rette vaccinationer i god tid for at undgå infektioner og sygdomme, som blandt andre malaria og leverbetændelse.

3: London – Storbyferie med 10% rabat

En tredje destination man bør overveje, hvis man i stedet for sommer og sol mere er til storbyferier, er London. Lige siden briterne i sommers valgte at stemme sig ud af EU, er det britiske pund blevet svækket markant og har indtil videre tabt over 10% af sin værdi over for euroen, og dermed også den danske krone. Derudover er det både billigt og hurtigt at tage til London og med den faldne valuta, kan man igen få ekstra meget for sine sparepenge. Så kan der blive råd til lidt flere restaurantbesøg, taxature og museumsbesøg.

4: Budapest – Ungarns blomstrende perle

En fjerde og sidste destination man bør overveje, hvis man gerne vil billigt på ferie, er Ungarns hovedstad Budapest. Den ungarske hovedstad byder på masser af smukke bygninger, hyggelige gader, cafeer, der byder på masser af lækre kager, samt ikke mindst masser af historie, da Ungarn altid har været en kastebold i mellem de europæiske stormagter. Derudover er priserne på både restaurantbesøg og hoteller nogle af de laveste i EU. Sidst men ikke mindst er det også hurtigt både at komme til Ungarn, hvad enten man vælger at køre i bil, bus eller at flyve.

Der er således mange muligheder at komme billigt på ferie i resten af 2016, så selvom rejsebudgettet ikke er stort, er der ingen grund til at tage et lån.

 

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed