Hjem > Generelle Nyheder > Generelle nyheder

Drømmer du om at rejse?

Af: Pia Brændstrup - 25. marts 2019 11:45 491

Drømmer du om at rejse?

Tag på kulturrejse i Europa

Europa er rig på historie, og hvis du elsker at opleve nye kulturer, spændende udflugtsmål og vidende guider med et levende fortællergen, er kulturrejser måske en oplagt rejseform for dig. Men hvor skal du rejse hen? Det giver vi dig nogle bud på her.

 

Lad dine interesser afgøre destinationen

Kultur, historie, gastronomi? Hvad brænder dit hjerte for? Europa er rig på det hele, og det skorter ikke på spændende destinationer. Hvis du interesserer dig for historie, er der flere rejsebureauer, der tilbyder spændende rejser til lande i Europa, der emmer af historiens vingesus. Et eksempel kunne være Normandiet. Under 2. Verdenskrig fandt D-dag sted i Normandiet, da de allierede forsøgte at befri det vestlige Europa fra den tyske besættelse. I år er det 75 år siden Landgangen i Normandiet, hvilket flere rejsebureauer markerer med kulturrejser til området. Er du mere til kultur og kunst, kunne Barcelona være en oplagt destination for dig. Her finder du spændende kunstmuseer og smukke arkitektoniske bygningsværker som den imponerende kirke La Sagrada Familia, der er arkitektens Antonio Gaudís værk. Han var Spaniens mest berømte arkitekt, og han har sat tydelige arkitektoniske spor i Barcelona. Hvis du foretrækker god mad og udsøgte vine, kan det anbefales at besøge Alsace og den berømte vinrute Route des Vins.

 

En af fordelene ved at tage på kulturrejse er desuden, at man rejser sammen med andre ligesindede. Hvis du vælger at tage på ferie alene, er der stadig rig mulighed for at få selskab på rejsen, da kulturrejser ofte foregår i grupper på 20 til 40 personer. Vil du prøve en anderledes ferieform fyldt med spændende udflugtsmål, godt selskab og guider, der er eminente til at formidle deres fagområder, kan vi derfor kun sige: Kom afsted!  

 

Finansier din rejse med et kviklån

Hvis du mangler midler til at gøre din rejsedrøm til virkelighed, kan du overveje at optage et kviklån. Når du ansøger om et kviklån, skal du ikke stille sikkerhed for lånet, og du kan derfor bruge pengene til lige præcis det, du ønsker. På Folkelaanet.dk kan du eksempelvis låne helt op til 25.000 kr., og pengene bliver sat ind på din konto kort tid efter, din ansøgning er blevet godkendt. Du skal blot udfylde en ansøgning på nettet, og de eneste krav er, at du har et dansk CPR-nummer og en dansk folkeregisteradresse. Du bestemmer selv, hvor meget du ønsker at låne. Med nogle få klik kan du derfor ganske let realisere dine rejsedrømme.
Du skal blot være opmærksom på, at lånet skal være tilbagebetalt inden for en bestemt tidsramme

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed