Hjem > Generelle Nyheder > Generelle nyheder

Derfor skal du lære IT: Så mange muligheder giver det

Af: Redaktionen - 5. april 2018 11:23 302

Derfor skal du lære IT - Så mange muligheder giver det

 

Mange ældre synes fortsat, at det er svært at bruge en computer, og flere ældre opgiver måske på forhånd, fordi de aldrig har lært det - men IT-færdigheder kan faktisk læres.

 

Ældresagen arrangerer kurser, der skal hjælpe dig godt i gang med det digitale liv med computer, tablet og smartphone. Det giver uanede muligheder at kunne forstå - og bruge basale it-værktøjer. Denne erkendelse har fået Ældresagen til at udbyde kurser til deres medlemmer, så de kan lære at bruge en computer, tablet og smartphone.

For mange ældre kan det virke uoverskueligt at sætte sig ind i IT, men det giver så mange muligheder - især for ældre, der måske ikke er fysisk rustet til at kunne klare hverdagens gøremål. Det åbner også nye døre for den gruppe af ældre, der føler sig socialt isoleret.  

 

IT åbner op for et væld af muligheder for ældre, der ønsker at holde tæt konkakt til børn, børnebørn og venner. På sociale medier som Facebook er det muligt at dele store begivenheder og sjove hverdagsting med ens netværk, hvilket kan hjælpe ældre til at føle sig mindre isoleret.

 

IT kan også være en håndsrækning til de ældre, der har svært ved at handle ind selv. Med lidt computerfærdigheder er det nemlig muligt at bestille mad i supermarkedet, der efterfølgende bliver leveret direkte til ens adresse. På samme måder giver et lille kendskab til IT ældre personer mulighed for at styre deres bankkonti hjemmefra.

 

Det giver uanede mængder af frihed at lære at navigere rundt online. Du kan så let som ingenting få fat i dine venner eller familie på sociale medier som Facebook, og du vil også lynhurtigt kunne søge informationer på Google eller læse nyheder på for eksempel DR.dk.

 

Med en smule IT-færdigheder har du pludselig også mulighed for at spille en masse spil online, hvilket rigtig mange voksne mennesker allerede gør. Det vil være muligt for dig at spille online på platforme som Unibet, når du for eksempel ser et spændende sportsevent i TV. På den måde bliver det kun mere spændende at følge med, hvis du har spillet på det pågældende sportsevent.

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed