Hjem > Generelle Nyheder > Generelle nyheder

Derfor hitter langtidsferie på Malta

Af: Folkeferie.dk - 14. september 2018 12:00 628

Derfor hitter langtidsferie på Malta

Den populære ferieform på 3-5 uger er et hit blandt danske pensionister, som drømmer om en længere pause fra den kolde, danske vinter til en god pris.
For rigtig mange danskere er 1-2 ugers ferie under varmere himmelstrøg ikke nok til at komme helt ned i gear. Den lange vinter i Danmark er kold og mørk, og det skaber en stor efterspørgsel efter langtidsferie på Malta. Det fortæller rejsebureauet FolkeFerie.dk.
”Mange af vores gæster er rigtig glade for at være væk fra den danske vinter i længere tid. De hiver 3, 4 eller helt op til 21 uger ud af kalenderen og nyder en lun og afslappende ferie på Malta til en god pris,” fortæller Mikkel Mayner Lind, marketingchef i FolkeFerie.dk.

Rejsebureauet tror på, at flere og flere pensionister vil få øjnene op for langtidsferie på Malta, og Mikkel Mayner Lind giver her 4 gode grunde til hvorfor.

#1: Langtidsferie på Malta fra kun 275 kr. pr. dag
Det er muligt at bestille et langtidsophold på Malta fra kun 275 kr. pr. dag pr. person, og netop prisen er med til at gøre langtidsferie på Malta endnu mere eftertragtet.
”Prisen er god, og feriegæsterne får rigtig meget for pengene på vores eget feriecenter, Mellieha Holiday Centre. I feriecentrets hyggelige fællesområder har du adgang til et hav af faciliteter: Stort udendørs poolområde, indendørs pool og spa, fitnessrum, multicourt, minigolfbane, petanquebane, restauranter, supermarked og meget mere”, fortæller Mikkel Mayner Lind.


#2: Feriehuse på 70 m2 med egen gårdhave og tagterrasse
Det unikke ved langtidsferie på Mellieha Holiday Centre på Malta er de store feriehuse, som ligger spredt over naturskønt område blot 300 meter fra havet. Som langtidsferiegæst bor du i eget 3-vær. feriehus på 70 m2 med privat aflukket gårdhave, tagterrasse, fuldt udstyret køkken efter danske standarder, badeværelse, stor stue, to soveværelser med verdens bedste madrasser fra danske TEMPUR og gratis internet i hele feriehuset.

”Netop størrelsen og indretningen af feriehusene er et kæmpe plus for vores gæster, når de skal bo et sted i længere tid. Der findes ikke noget værre end en lille trang ferielejlighed, hvor du hele tiden skal have albuerne ind til siden” siger Mikkel Mayner Lind.

#3: Fastboende danske rejseledere med årtiers erfaring
FolkeFerie.dks fastboende danske rejseledere, Susanne, Mia og Marianne, har boet på Malta i årtier og kender øen bedre end de fleste. Det er noget, som langtidsferiegæsterne sætter stor pris på. ”Vores rejseledere bliver altid rost til skyerne i spørgeskemaerne, som gæsterne svarer på efter deres ferie,” fortæller Mikkel Mayner Lind.

#4. Mildt klima året rundt på Malta
Med et langtidsophold får langtidsferiegæsterne de allerbedste muligheder for at udforske Maltas kulturelle, historiske og gastronomiske herligheder uden at få feriestress. Marketingchefen pointerer, at klimaet i vintermånederne er mildt, behageligt og ideelt til vandreture og andre udendørs aktiviteter.


Denne artikel er sponsoreret

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed