Hjem > Generelle Nyheder > Generelle nyheder

Den perfekte gave til manden, der har alt

Af: Redaktionen - 10. juni 2016 09:39 1238

Tiden nærmer sig, hvor du igen må ringe til far eller farfar og forhøre dig om, hvad de mon ønsker sig i fødselsdagsgave, farsdagsgave eller julegave. Ligesom alle de andre gange får du svaret: ”Jamen, jeg ønsker mig ikke rigtig noget”. Derefter går jagten ind på at finde gaven til ham, der har alt - endnu engang. Det bliver måske til et par whiskyglas med en dertilhørende flaske whisky, som året efter endnu står og samlet støv på reolen – uåbnet vel at mærke, eller en god bog, som ender direkte og ulæst i reolen.

Men hvad giver man ham så?

Om gaver siger vi ofte, at det er tanken, der tæller – ikke så meget hvad der er i, eller hvor dyr den har været. Gaven er, at der er nogen, der har brugt tid og tanker på at finde noget, som en anden vil blive glad for – en lille tilkendegivelse på deres taknemmelighed overfor personen. Hvad bedre kan man ønske sig, end oplevelser med hinanden? Det er en oplagt gave, fordi det sikrer, at I får lavet nogle planer om at mødes.

Vi har fundet 4 sjove oplevelser, som helt sikkert vil vække glæde hos manden, der har alt:

På køretur med stil

Hvilken mand har ikke haft en barnedrøm om at køre i en Ferrari eller Lamborghini? Det er sådan en mulighed man oftest kun får en gang i livet, så hvorfor ikke være den, der bliver husket for at have givet den sejeste gave ever? Der er mulighed for at vælge imellem flere slags biler, så måske du helt diskret, forud for gavegivningen, skal forhøre dig om, hvilken bil, han synes bedst om. Du kan købe et gavekort til at køre Ferrari eller Lamborghini her.

En billet til en koncert eller film

Din far, farfar eller morfar har selv været ung engang – så der må være minder forbundet med musik og sangere, der kan sætte gang i historiefortællingen. Hvad med at hive ham med til en koncert med hans ynglings kunstner eller en kunstner, der eventuelt refortolker gamle klassikere? Du kan også give ham et gavekort til biografbilletter, hvor I kan Tjek byens spillesteder for muligheder, eller spendér en togbillet til nærmeste spillested.

Et medlemskab af et Øl Laug

Er han en øl entusiast, så køb et medlemskab til et Øl Laug, hvor der flere gange årligt er generalforsamlinger. Her mødes man med ligesindede, drikker god øl, og socialiserer. Det vil ikke bare være godt for hans sociale liv, men også give mange oplevelser for samme gave. Øl Laug er ofte lokale foreninger, så hvis der ikke findes et i hans egen by, kan du sikkert finde et i din, som han kan blive medlem af – så ser du ham også lidt oftere, når han må overnatte på din sofa efter et arrangement.

(Dette indlæg er sponsoreret).

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed