Hjem > Generelle Nyheder > Generelle nyheder

De små detaljer kan gøre hele forskellen i din boligindretning

Af: Redaktionen - 19. februar 2019 14:37 380

De små detaljer kan gøre hele forskellen i din boligindretning

For mange kan det være en uoverskuelig opgave at lave om i sin boligindretning, fordi der ofte er en forestilling om, at der skal laves store, drastiske ændringer og købes en masse ind. Men der behøver faktisk ikke ske så meget, før det har ændret meget for rummet og indretningen.

 

God boligindretning giver dig overskud

En lille detalje som for eksempel knager kan have både en stor praktisk, men også dekorativ betydning. Det kan være, at du ikke har nok knager i entreen, så der altid ligger jakker på gulvet, fordi det er der, der lige er plads. Det kan også være i køkkenet, hvor du altid har viskestykker til at ligge på køkkenbordet, fordi du ikke har noget sted at hænge dem. Det kan gøre rigtig meget i det daglige, at der ikke ligger ting alle steder og flyder.

 

Flere undersøgelser viser, at din boligindretning har meget at sige i forhold til stress. Rod kan få mange til at have svært ved at slappe af, og derfor har det en stor betydning for din trivsel. Derfor har et hjem, hvor du føler dig godt tilpas, en stor betydning. Det er her, at du kan være helt dig selv og være sammen med dine kære. Det er her, minderne skabes, og du kommer til at have mange af de store øjeblikke i dit liv i dit hjem.

 

Kan knager blive til kunst?

Ja, hvis du tænker kreativt. Der er ingen, der siger, at knager behøver at hænge på en snorlige række. Det kan være, at du kan hænge dem i et mønster, så de både er praktiske og pynter på væggen. Hvis du samtidig sætter det sammen med et maleri, kan det skabe en rigtig fin helhed.

 

Hvis du starter helt forfra i et rum eller netop er flyttet ind, kan det være en god idé at overveje, hvor meget du vil investere i din boligindretning og lægge et budget ud fra det. Man kan starte for et meget lille budget, men det kan også en god investering at investere i godt design eller et maleri. Her er det selvfølgelig vigtigt, at du tænker langsigtet. Det skal være en investering, som du kan beholde i mange år, og som måske en dag endda kan gå i arv i familien.

 

Boligindretning handler om dig og dit hjem, og ofte skal der ikke så meget til, som du tror, før at dit hjem ændrer sig. Tænk i de små detaljer, tænk over, hvad du gerne vil med dit hjem, og så køb godt design, som kan holde i mange år.

 

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed