Hjem > Generelle Nyheder > Generelle nyheder

Bevægelse gør mig til en bedre udgave af mig selv - på alle planer.

Af: Pia Brændstrup - 8. april 2019 10:08 857

Bevægelse gør mig til en bedre udgave af mig selv på alle planer.

Inge Dicte Peters  er en kvinde i sin bedste alder.

Hun har arbejdet som skolepædagog og SFO leder på holistisk Friskole og er uddannet farveterapeut.

Hun er gået på efterløn for at hellige ”FeminineFlow”, som hun startede som 55 årig. Nu hvor hun er fyldt 64 år, mener hun stadig, at det er den bedste gave, hun har givet sig selv.


Som hun siger; ”Det har været med til at gøre mig til en bedre udgave af mig selv på alle planer.”

”Flow været med til at gøre mig mere hel og give mig større selvindsigt og meget mere livsglæde - derfor vil jeg meget gerne være med til at give det videre til andre kvinder. Alle fortjener denne gave.” fortæller Inge Dicte med stor begejstring. Hun brænder for at give denne erfaring og kærlighed videre til de kvinder, som har lyst til at genfinde og mærke lysten, selvkærligheden og selvaccepten.

 

Vi forandrer os som mennesker, som årene går

På selve kurset fokuseres på, at alder er mange ting – også at faktum er, at vi forandrer os som mennesker, som årene går.

Vores fysiske, men også vore psykiske verden flytter sig. Vi får mere erfaring, vi ser anderledes på verden, nye prioriteter, nye områder af os selv vi skal opdage, områder vi skal give slip på – nye måder at være i vores krop på gennem overgangsalder, mulige fysiske udfordringer og ikke mindst en livserfaring der vokser.
Livet forandrer os, og det er helt naturligt og meget smukt.

Feminineflow 50+ er til dig, som kvinde, som har lyst til at forbedre din livskvalitet, og som ønsker at lære din krop at kende på en ny måde.

Der er ingen max alder. Du behøver ikke være i nogen bestemt fysisk form.

 

Bevægelse - og især intuitiv bevægelse og kontakt til din krop - fremmer dit helbred.

Bevægelse kan i høj grad være med til at hele og støtte dit helbred, og det er den største motivationsfaktor med Feminineflow generelt; At skabe et bedre helbred, mere bevægelighed og størst mulig livskvalitet og livskraft.

En bevægelse, som bevæger dig endnu mere hjem til DIG.

Inge har været del af Feminineflow kurser, workshops, retreats mm. afholdt af Mie Moltke, siden Mie startede Feminineflow i 2011.

 

Hør nærmere - RING på 2235 6485

 

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed