Hjem > Generelle Nyheder > Generelle nyheder

5 Tips til en billigere ferie

Af: Redaktionen - 20. marts 2018 15:20 5141

5 Tips Til En Billigere Ferie


Ferier er altid forbundet med udgifter, det er også årsagen til at mange danskere vælger en all-inklusive ferie, da det psykologisk gør at man kan slappe mere af på ferie når man ikke skal tænke på penge.

Her i artiklen kommer der 5 råd til at gøre din ferie billigere, uden at du skal bruge hele ferien på at opnå besparelsen.

 

Tip 1 – Bestiller du sent er pakkerejser ofte billigst

Vil du bestille en tur til en af de populære destinationer har de store rejseselskaber allerede booket billetter på flyene. Det gør de sådan at de kan tilbyde billetter til en skarp pris, selv når priserne hos flyselskaberne begynder at stige. Er der under 4 uger til at du skal rejse og vil du ikke vente helt til det er afbudsrejser du ser på, så kan pakkerejser faktisk være billigere end at bestille fly + hotel separat.

 

Tip 2 – Tjek gebyret for at hæve på ferien

Hæver du kontanter hjemmefra i banken kan du mange steder stadig gøre det gratis, men vælger du have hæve på ferien kan der være helt op til 75kr i gebyr for hver kontanthævning. Samtidig har mange hæveautomater et maks på måske 1500,- og skal du så hæve 15.000,- på en uges ferie har du altså brugt 750 i gebyrer.

En anden løsning kan være et kreditkort uden gebyrer, som dette kreditkort fra Bank Norwegian

 

Tip 3 – Gammeldags Afbudsrejser

Er både du og dem du skal rejse med pensioneret kan du ofte godt rejse med få dages varsel og det betaler sig. Der kan være helt op til 75% at spare og du kommer ofte afsted i 1-2 uger for under 3000,- hvis du vil vente.

 

Tip 4 – Book 10 eller 14 dage

Der er eksempler på all-inklusive hvor opgraderingen fra 7 til 14 dage kun koster 2-300,- ekstra. Billigere bliver det ikke.

 

Tip 5 – Tjek prisen på billeje

Hjemmesiden Rental Cars er verdens største tjeneste for billeje og vi har ofte set op til 75% lavere priser her end hvis du booker direkte hos kæden. Det kan godt betale sig at sammenligne priserne.

I USA kan du ofte leje biler ned til 100,- om dagen.

 

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed