Hjem > Generelle Nyheder > Generelle nyheder

3 ting i hjemmet for nemmere hverdag

Af: Redaktionen - 10. maj 2016 17:48 145

Hvorfor gøre rent, når en robot kan klare meget af arbejdet for dig – og hvorfor bede folk om at råbe, når du med et smart høreapparat nemmere kan høre, hvad der bliver sagt til dig?

I denne artikel sætter vi fokus på 3 ting, du kan købe og som alle gør hverdagen lidt nemmere. Ofte vil du have mulighed for at få et tilskud; det gælder i særdeleshed i forbindelse med et høreapparat.

Husk derfor at tjekke dine muligheder for tilskud inden, du sætter penge af til købet.

Robotstøvsuger

Det er efterhånden 10 år siden, vi så de første robotstøvsugere herhjemme.

De første modeller var ikke særligt brugbare. Batteritiden var kørt, de kørte ned af trapper og sugeevnen var til at overse.

Men siden da er der sket meget og i dag er en robotstøvsuger et reelt alternativ til at foretage de fleste støvsugninger selv.

Blandt de bedre mærker er Roomba, der også var de første til at sende robotter ud på markedet. Du kan finde robotstøvsugere online fra cirka 3.000 kroner. De bedste modeller starter fra omkring 5.000 kroner. Lige nu er der hos Roboteksperten.dk tilbud på en robotstøvsugere fra blot 1.099 kroner. Hvis du har penge til mere bør du undlade lige netop denne, men der viser hvor langt nede i pris, robotstøvsugerne efterhånden er kommet.

Høreapparat

Med et moderne høreapparat kan du høre, hvad der bliver sagt omkring dig, og høreapparatet kan næsten skjules helt inde i øret. Udviklingen inden for hørehjælp går stærkt; blandt andet takket være den danske markedsleder i form af William Demant.

Hos Din Hørelse, der har hørecentre over hele landet, har du mulighed for i 30 dage gratis at prøve et høreapparat. Du kan se, hvordan et ”i øret” høreapparat fungerer i forhold til et ”bag øret”. De sidste fungerer almindeligvis bedre og er i dag så små, de næsten ikke er til at se.

Hvis du vælger senere at købe, har du mulighed for at få tilskud blandt andet fra sygeforsikring ”danmark” og det offentlige afhængig af din økonomiske situation.

Beskyttende batteri-cover til iPad

iPads er på få åre blevet blandt de mest populære elektronikgenstande i Danmark.

Den store skærm, brugervenligheden og de mange apps, der breder sig ud over både spil, kommunikation og brugbare redskaber, gør iPad’en til en ”must have”.

Men iPad’en lider af de to samme problemer, som nærmest al anden elektronik.

For det første er der tale om et batteri, der løbende skal lades op – og for det andet kan den gå i stykker, hvis du taber den.

Du har mulighed for at minimere begge problemer med et såkaldt ”battericover” til din iPad. Du kan finde sådanne covers og anden mobiltilbehør her.

Coveret beskytter mod fald, slag og ridser – og samtidigt er der indbygget et ekstra batteri i dit cover, så din iPad holder strømmen i længere tid.

Lidt populært sagt slår du to fluer med et enkelt smæk!

Har du andre forslag til, hvordan du med nyere teknologi kan gøre hverdagen nemmere?

Skriv dem gerne i en kommentar til indlægget herunder!

 

(sponsoreret indlæg)

 

 

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed