Hjem > Generelle Nyheder > Generelle nyheder

3 destinationer du bør besøge i 2018

Af: Christian Holmgaard - 18. januar 2018 14:00 272

3 destinationer du bør besøge i 2018

For mange danskere er det ren terapi for sjælen at rejse rundt i verden. Når du kommer lidt hjemmefra kan du udforske nye steder, opleve nye kulturer og måske endda opdage nye sider af dig selv.

Du har med sikkerhed selv haft nogle skønne rejser i dit liv, som du stadig kan huske den dag i dag. Sådan er det med rejser. Det er dage, vi aldrig glemmer. Her kan vi virkelig mærke, at vi er i live.

 

SPONSORERET AF LENDON

Derfor har vi samlet tre destinationer, som du kan overveje at besøge her i 2018. Disse destinationer er både skønne og ligger ikke langt fra Danmark, så priserne på turene vil ikke være svimlende. Hvis du har behov for lidt mere økonomisk råderum for at kunne drage af sted, så kan du se dine muligheder for et lån hos LendOn, der har hjulpet mange danskere med at komme på ferie.

1. London

England er et dejligt land med en masse venlige sjæle. Især hovedstaden London er et decideret mekka for turister, hvor der er et hav af ting for dig at opleve.

London Bridge, Big Ben, London Eye og jeg kunne blive ved. Antallet af ting, som du bare skal se, er enormt højt. Dette er uden tvivl en by, som du skal nå at besøge her i 2018, hvis du spørger os.

Flyveturen varer ikke over to timer, så det er en overskuelig rejsetid for de fleste. Desuden er flypriserne normalt ikke særlige høj, hvilket gør denne lille juvel til en oplagt destination til din næste ferie.

 

2. Krakow

Et andet skønt sted - ikke langt fra Danmark - finder vi i Polen. Krakow er blevet et enormt populært sted for os danskere at drage hen – og det er der en grund til.

Byen er nemlig meget smuk og byder på en masse skønne oplevelser. Hvis du derudover også er interesseret i at opleve noget historisk, så ligger den forhenværende koncentrationslejr Auschwitz ikke forfærdeligt langt derfra. Her kan du nemt komme til ved at bestille en billet hos ét af de mange selskaber, der arrangerer et besøg til det historiske sted.

Krakow byder på mange dejlige oplevelser og leveomkostningerne i byen er ekstremt lave. Så du kan meget billigt komme frem og tilbage med fly samt finde hoteller, der ikke koster alverden.

 

3. Rom

Vores sidste destination på denne liste finder vi i Italien. Hvis du har mod på at rejse lidt længere væk, så er den italienske hovedstad uden tvivl et besøg værd.

Her kan du blandt andet se Colosseum, hvor gladiatorerne kæmpede for livet i sin tid. Du vil mærke historien og kulturen suse igennem dig, når du går rundt i de gamle ruiner. Det er en helt særlig følelse, som du ikke må gå glip af.

Byen har ligeledes mange andre ting, som du skal opleve og kan helt klart beskrives som én af de mest spændende byer i hele Europa.

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed