Hjem > Generelle Nyheder

Flere pensionister optager lån uden om banken

Af: Redaktionen - 11. september 2017 09:00 4521

Der er ingen grund til at undervurdere de kære pensionister. De er nemlig smartere og mere tekniske, end man umiddelbart går og tror. Det er i hvert fald den opfattelse, man får, når man erfarer, hvor mange pensionister der vælger at optage lån uden om banken.

 

Hver eneste uge bliver der optaget flere tusinde lån på nettet herhjemme, men det er altså ikke kun unge mennesker, der låner penge på nettet. Interessen har nemlig også spredt sig til den ældre del af befolkningen. Er du pensionist, så kan du ligesom mange andre pensionister overveje at optage et lån via din computer e.l.

 

Hvorfor er det tillokkende at låne penge online?

 

Det er ingen hemmelighed, at det ikke er alle pensionister, der føler sig trygge ved internettet, så det siger sig selv, at de mindre tekniske pensionister ikke er så glade for at indtaste deres personfølsomme oplysninger på hidtil ukendte hjemmesider.  

 

Pensionister bruger ord som smart, nemt, trygt og gennemsigtigt, når de skal beskrive det internetbaserede lånemarked. Du bør med andre ord ikke stille spørgsmålstegn ved, om ældre mennesker er glade for at låne penge via internettet – det er de.

 

Det er tillokkende at låne penge online af følgende grunde:

 

  1. Processen er så simpel, at alle kan være med (der stilles ikke de store tekniske krav)
  2. Det er sikkert (du skal bruge NemID for at godkende og underskrive en låneaftale)
  3. Det er ikke et krav, at der skal stilles sikkerhed for lånet
  4. Du kan nemt sammenligne priser på forskellige lån

 

Er du vant til at henvende dig i banken, når du vil låne penge, vil du blive begejstret for, hvor simpelt det er at låne penge via internettet sammenlignet med at låne penge i banken. Der åbner sig nemlig en hel ny verden for dig, hvis du vel at bemærke er villig til at give de mange online lånemuligheder en ærlig chance.

 

Du kan læse om mange andre fordele her: https://moneybanker.dk/hurtig-laan/

 

Efterspørgslen er fortsat stødt stigende

 

Efterspørgslen på online lån har været stigende i adskillige år – ikke mindst blandt pensionister. Selvom efterspørgslen er større end nogensinde før, er det ikke naivt at tro, at endnu flere pensionister vil låne penge på nettet i fremtiden.

 

Efterspørgslen forventes at stige yderligere i takt med, at flere pensionister får øjnene op for den digitale verden. Kan du ikke dække dine udgifter med din folkepension og eventuelle pensionsopsparing, kan du trygt optage et lån via din computer, tablet eller smartphone.

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed