Hjem > Brevkassen

Urimeligt at data i Tingbogen udleverer fødselsdato og -årstal

Af: Pia Brændstrup - 3. marts 2016 07:47 286

Spørgsmål

Jeg vil gerne om, der kunne blive opbakning omkring, at vi, som ejere af en bolig, er tilgængelig på nettet med vores fødselsdage og -år.
Jeg mener, der er ikke ligestilling, for modsat de, der bor til leje, kan de være anonyme med hensyn til deres data.
Jeg kan ikke bruge de argumenter, de giver inde ved Ældresagen og inde på Tingbogen som jeg har haft kontakt med.
Jeg har oplevet, at mange, i min omgangskreds, har haft indbrud efter det i juli blev gratis at gå ind på tingbogen.Jeg ved også, at der kommer en lov, hvor der skal være ID indblandet fra 8. januar 2014.
Jeg kan ikke få dem til at forstå, at mange ældre, i dag, er bange for at bo alene og tage hjemme fra.
Jeg håber på at Pensionistkortet.dk og pensionist.dk kan se problemet for os ældre. Jeg vil foreslå, at der evt bliver lavet en underskrift indsamling blandt os ældre, som det berører og jeg vil gerne være med til at overrække det til vor nye justitsminister.
Der skal bare gøres noget, for at få de tal slettet fra Tingbogen.
jeg er ikke overbevist med de forklaringer, jeg har fået, at dataene er berettiget til at være offentlig.
Jeg imødeser Deres svar. mvh. D. Dahl

Svar

Kære D. Dahl.
Tak for din opfordring og dit spørgsmål.
Jeg vil lade spørgsmålet gå videre til vores advokat og samtidig tage din opfordring op. Vi kan bruge vores Facebook, til at samle underskrifter ind på, og vi kan bruge pressen til at hjælpe os med at gøre underskrift indsamlingen synlig.
Jeg kan ikke love dig, hvilket resultat vi opnår, men jeg kan love dig, at vi vil gøre noget.

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed