Hjem > Brevkassen

Teaterhjælp om de gamle håndværk i Randers

Af: Pia Brændstrup - 23. november 2016 14:45 402

Spørgsmål

Til rette vedkommende!

Jeg tænkte at I måske ville hjælpe mig med at sprede det glade budskab til pensionister i Randers, hvis I ellers synes det passer ind i jeres koncept med en reklame for det gamle Randers.

Men læs nedenstående, som jeg gerne sender som vedhæftet pdf-fil, hvis det har interesse og hjælp mig med at lave Arbejderhistorier og hvis ikke det er noget I gør i, så no hard feelings fra min side.

Med venlig hilsen
Jan Værum
Teaterskolen Kastali'a/underviser AOF
Tlf.: 41263745


Arbejderhistorier

I en by som Randers er der mange historier fra dengang, det var en arbejderby - lad os holde fast i de historier inden de forsvinder.
Der ligger gode historier og spirer uanset om du arbejdede på Scandia, Esselte, Dronningborg eller en af de mange andre store eller små virksomheder Randers engang var kendt for.
Disse historier skal vi sætte sammen til et teaterstykke.
Har du lyst til at spille teater, hvor du bruger dine egne arbejdslivserfaringer, dine store og små oplevelser som en del af Randers som en arbejderby, så grib chancen.
Alle kan være med uanset teatererfaring, du skal blot have lyst til at holde balancen på de skrå brædder og vise Arbejderhistorier fra Randers foran et publikum til vores afsluttende forestilling.
Vi øver hver onsdag klokken 10.00-11.50 fra 14.september på Teaterskolen Kastali’a i Underværket og underviseren er Jan Værum, der har mange års erfaring i at lave, skrive og instruere teater for store og små i Randers.

Læs mere og tilmeld dig på http://www.aof-randers.dk/kurser/Familieaktiviteter/teater/4134208/

Svar

Det er desværre ikke muligt at bruge brevkassen til denne slags henvendelser.
Såfremt du har en tilsvarende forespørgsel i fremtiden bedes du skrive til os på mail på [email protected]

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed