Hjem > Brevkassen

Økonomisk hjælp til mine forældre

Af: Pia Brændstrup - 3. marts 2016 07:47 316

Spørgsmål

Hej, mine forældre er 67 og 68 år og pensionister. Min far har haft en blodprop i hjernen for 15 år siden og er derfor svagt gående. Min mor har dårlig ryg og har i de senere år ikke orket at gøre ordenligt rent i hjemmet.

De har en stor gæld, som gør at de heller ikke har råd til at forny deres lejlighed. De er ved at miste modet og kunne tænke sig at flytte i en ny lejlighed. kan de få nogen form for hjælp fra kommunen m.h.t depositum, flytning, nye møbler evt.?

På forhånd tak.

Svar

Tak for din henvendelse.

Jeg kan kun opfordre jer til at søge personligt tillæg på jeres pensionskontor.

Der er muligheder for hjælp, hvis flytningen er helbredsbetinget og økonomien er dårlig.

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed