Hjem > Brevkassen

Levering af ansøgning om boligstøtte

Af: Pia Brændstrup - 22. august 2016 16:17 358

Spørgsmål

Hvorfor skal det være så svært at levere en ansøgning om boligstøtte for personer uden digital postkasse?
Jeg har på vegne af min far på 92 år fremsendt ansøgning via min digitale postkasse. Samtlige papirer er scannet ind og fremsendt.
Jeg kontaktede Udbetaling Danmark i dag for at sikre mig at de havde modtaget min fars ansøgning. Det havde de ikke, da der ikke lå noget under hans personnummer. Jeg bad dem om at se efter under mit personnummer. Og her kunne de godt se ansøgningen. Men den kan ikke bruges! De kan/vil ikke printe den ud. Så nu er der åbenbart kun en mulighed tilbage, og det er at sende ansøgningen per brev. Moderne tider?

Svar

Ja jeg kan kun tilslutte mig.
Det er nogle gange som et forhindringsløb, når man skal bruge den offentlige service.

Jeg sætter dit spørgsmål ud på bloggen, så må vi se om, der kommer nogen kommentarer.

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed