Hjem > Brevkassen

Kan jeg selv skrive et gyldigt testamente?

Af: Kirsten Skodborg - 3. marts 2016 07:47 307

Spørgsmål

Kære Kirsten
Jeg er enlig, er 68 år, og har fire søskende, som vil være mine retslige arvinger.
Men da jeg ønsker, at det, jeg har (værdien af en lille andelslejlighed + lidt i banken og pension) bruges til uddannelse af afrikanske piger, hvor malerier og andet materielt kan bruges af søskende mfl. har jeg skrevet mit private testamente.

Selv om jeg tror, mine søskende vil respektere "mit testamente" har en af mine søster fortalt mig, at det ikke er noget værd, hvis det ikke er underskrevet af en advokat og at mine søskende derfor er tvangsarvinger.
Har du et svar?
Og hvis der skal en advokat til, er det så muligt at få advokatbistand, som er betalelig? Bedste hilsener Rie

Svar

Det er rigtigt, at dit testamente ikke er gyldigt, men det er nu ikke, fordi det skal underskrives af en advokat.
Du skal oprette testamentet for notaren, så bliver der gemt et eksemplar i et centralt register, som altid kommer frem ved dødsfald, og som har samme gyldighed som originalen.
Du er meget velkommen til at kontakte mig, sige du har Pensionistkortet, så finder vi en løsning til en fornuftig pris for mit arbejde

Deals

Kommende events

Dagens Virksomhed